Moj vroči seznam poletnih kosov

Razmišljam, kaj vse potrebujem za brezhibno poletje in življenje na plaži – priznam, da je to moja najljubša sezona in bi takoj podpisala za 365 dni sonca in morja. Všeč mi je tudi dejstvo, da se v zadnjih letih moda zelo ozira na življenje na plaži in tudi kopalke niso “le kopalke”, temveč ženski adut, ki poskrbi, da smo vedno videti privlačne. Seveda nam pomagajo modni dodatki in pa najljubši kosi oziroma tisti, ki jih imamo iskreno rade in imamo hkrati občutek, da močno vplivajo na našo srečo. Tako torej: to je moj srečni poletni modni seznam!

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nekaj na črte. Mislim, da je v moji omari največ T majic na črte in jih še vedno kupujem. Všeč mi je mornarski slog in poleti najbolj pride do izraza. Majica na črte je vedno dober nakup in investicija, četudi jih imate že pet, verjemite, da vam šesta ne bo škodila.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

IT torbica. V tem trenutku je moja najljubša majhna in usnjena (Rebecca Minkoff) ali večja in prav tako usnjena (Tory Burch). Priznam, da so mi zelo blizu ameriške oblikovalke in tudi naravna rjava barva usnja ima v mojem srcu posebno mesto. Lahko imam na sebi povsem navadne kratke hlače in T majico, ampak torbica pove vse: kdo si, kam greš in kakšen je tvoj okus.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Prosojna bela bluza. Razmišljam, da moram pripraviti članek o teh modelih, ker jih imam res veliko in vsak je po svoje lep. Najbolj so mi všeč tisti iz svile ali tila, ker so rahlo prosojni in tako zelo romantični. Zaradi materiala so tudi lahkotni in prijetni na koži, ko so zunanje temperature zelo visoke.

82a03dd3db1f4817cdc7292f052b337d

Dolga etno obleka. Z golimi rameni in prav takšna, ki prikliče v spomin še klobuk s širokimi krajci. Pravkar sem nabavila model, ki bi ga najraje nosila 24 ur na dan. Zanimivo, kako je praktična in uporabna z nizkimi sandali, zvečer pa se prelevi v princeso, če ji le dodam pete. Dober nakup.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Boho obutev. Lahko gre za espadrile ali sandale s cofi, ki so nujno barviti. V vsakem primeru gre za udobno obutev, ki omogoča hiter korak in lepe modne kombinacije. Plaža, sprehod po mestu ali večerja: ta obutev je vedno primerna in kar kliče po sproščenem stilu, ki ga poleti obožujem.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kratke hlače. Takšne, v katerih se počutim dobro, torej ne prekratke in tudi ne do kolen, nekje vmes. Barvite, razigrane, širše krojene, včasih tudi iz jeansa in obrobljene s čipko. Vse mi je všeč zdaj, ko so noge bolj zagorele in so tudi majice brez rokavov tako nosljive.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nakit za dušo. Navadno so to prstani, ker jih obožujem, ampak doma ima tudi širok izbor uhanov in zapestnic. Barve, kristali, dragi ali poldragi kamni in veliko zlate. Saj vem, da je zdaj v modi tudi srebrna, a ostajam zvesta zlati … Všeč mi je, ko pogledam roko in ugotovim, da je na njej prstan, ki mi v spomin prikliče ljubezen, ali zapestnica z luninim kamnom, ki me varuje. Ali uhani, ki mi božajo vrat in dajo vedeti, da je poletje moj čas. In mislim, da je tudi vaš.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest

podpis

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.