Moroccanoil darilo tedna: neverjetno učinkovite maske za lase

Drage moje, ko sem jih zagledala v žepni izdaji, sem takoj pomislila na vas in še dobro, da je Moroccanoil velik prijatelj Glitterja in je vedno za nagradne igre! Ni skrivnost, da že kar nekaj časa negujem lase z njihovimi produkti, po drugi strani sem skozi čas ugotovila, da premorejo res ogromno izdelkov in vsi so po svoje dobri. Od znamenitega olja za konice, ki ga lahko uporabiš celo za telo, do vseh mask, ki nahranijo, navlažijo in poskrbijo za vse vrste las. Najnovejši produkt je bil parfum za telo in lase, kajti, saj veste, Moroccanoil res noro diši.

Tako sem si privoščila še en obisk v Hairspa salonu v Ljubljani, kjer me je super pridna Tina vzela v roke. Glede na to, koliko obdelujem lase, lahko rečem, da so res trpežni, a jih vseeno rada negujem s pravimi produkti. Rjavo masko za lase sem začela uporabljati med prvo karanteno, ko ni bilo izvedljivo iti nikamor ali se normalno urediti. O njej sem že velikokrat pisala in zdaj najbrž že veste, da prekriva tudi bele lase in traja vsaj pet pranj. To je res vrhunsko, ker se tako lahko urejamo tudi doma. V kolikor ni belih las (blagor vam …), maska zelo poživi naravno barvo ali pa si lahko omislite nekaj zelo odbitega, kot so roza, vijola, modro za konice ali celo glavo, stvar okusa.

No, zdaj so te maske na voljo tudi v majhni različici, za torbico, potovanja ali pač za takrat, ko jih potrebujete, in Moroccanoil poklanja trem bralkam tri maske po izbiri. Da, barv je res veliko, in sicer lahko izberete med naslednjimi:

  • Akvamarin
  • Rose gold
  • Hibiscus
  • Platinum
  • Champagne
  • Bordeaux
  • Cocoa
  • Lilac
  • Copper
Foto: Zen za Morrocanoil
Foto: Zen za Morrocanoil

Vse maske si lahko ogledate tukaj, tako da dobite tudi občutek za barvo. Osebno me prav mika Lilac, ker sem nora na ta odtenek; imejte vseeno v mislih, da v kolikor imate zelo temne lase, se bo maska tudi bolj malo poznala. Vseeno pa deluje negovalno in bo podarila lasem določen lesk. Naš naslov za nagradno igro: darilo@glitter.si, nujno dodajte izbrane barve in pa podatke. Ker bo vsaka prejela tri maske, lahko izberete isti odtenek ali se z odtenki poigrate in jih pomešate. Srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.