Moroccanoil darilo tedna

Ni skrivnost, da potrebujejo naši lasje poleti več nege. In ni skrivnost, da obožujemo sonce in morje, a žal gre za lepe stvari, ki znajo biti škodljive za nase lase. Da bomo 100 % uživale na lepem vremenu in se kopale v morju, nam ne preostane nič drugega, kot da za svoje lase dobro poskrbimo in jih tudi zaščitimo. Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. V resnici vsaka sezona zahteva svoje šampone, balzame, maske in olja, poleti pa je vse skupaj še bolj zahtevno.

Foto: Zen

Moroccanoil nam že vrsto let ponuja izvrstne produkte, ki navdušujejo ženske po vsem svetu. Med temi je tudi linija za hidracijo las, saj so sedaj naši lasje veliko bolj suhi in zelo hitro se zgodi, da izgubijo lesk. Šampon in balzam iz linije Moroccanoil Hydration ter Protect and prevent Spray za barvane lase tvorijo komplet, ki ga morate imeti. Tukaj so prednosti, ki sem jih sama opazila:

  • Majhne količine za velike rezultate.
  • Šampon je zelo nežen do las, hkrati poskrbi za globoko hidracijo.
  • Balzam je izredno bogat in lahko deluje kot maska, vendar lasje ne bodo pretežki ali prehitro mastni, pravzaprav nasprotno.
  • Pršilo je idealno za oblikovanje pričeske; všeč mi je, ker ga nanesemo na vlažne lase in hkrati poskrbi, da barvane lase zaščitimo pred soncem.
  • Lase bomo lažje oblikovale in tudi barva bo dlje zdržala (kar se mi zdi sploh super, glede na to, da je poleti kar dobro, če lasje malo počivajo).
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Že nekaj časa pridno uporabljam šampone, balzame in maske Moroccanoil in moram reči, da sem že od samega začetka navdušena. Njihovi produkti so vedno dobra investicija in dejansko drugačni od ostalih. Poleg kultnega olja za konice, ki ostaja best seller na svetovni ravni, so tukaj tudi drugi izdelki, med katerimi je linija Hydration in Color Complete Protect & Prevent Spray. Majhne stvari za velike rezultate.

Ta teden podarjamo eni bralki Moroccanoil komplet, ki vsebuje:

  • Šampon Hydration
  • Balzam Hydration
  • Color Complete Protect & Prevent Spray

Sodelujete tako, da pošljete mail s svojimi podatki na darilo@glitter.si. Zmagovalko bomo izžrebali naslednji teden in njeno ime objavili na naši Facebook strani. Srečno vsem!

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.