Moroccanoil: nagradna igra

Drage bralke in čudovite ženske,

skupaj z vami bi rada zaključila teden tako, kot se šika. Kot veste, ostajam zvesta lasni kozmetiki Moroccanoil, ki je zame najboljša in najbolj dišeča! Ponovno sem se povezala z znamko in za vas pripravila prav ljubek paket, za katerega že vem, da bo šel v prave roke.

Foto: Zen za Mroccanoil

Al ste vedele, da se je Zgodba Moroccanoil začela z izjemno poškodovanimi lasmi soustanoviteljice Carmen Tal, kot posledice slabega barvanja? Prijateljica ji je ponudila pomoč in jo peljala v salon, kjer je doživela osupljivo zdravljenje z oljem, ki takoj preoblikuje lase iz poškodovanih v sijoče, gladke in obvladljive. Navdušena nad izjemnimi rezultati čudežnega olja se je Carmen odločila, da bo raziskala to unikatno zdravljenje las in njegove prednosti delila z ženskami po vsem svetu. Takrat je bilo zdravljenje las z oljem nekonvencionalno, a je bila Carmen odločena, da je ne bo ustavila nobena ovira. Skupaj z možem sta zbrala skupino strokovnjakov in vizionarjev, ki je razvila posebno formulo zdravljenja las z oljem. Rezultat je bilo revolucionarno Moroccanoil zdravljenje, ki je popolnoma spremenilo lepotno industrijo in ustvarilo nov segment proizvodov – nego in zdravljenje las z oljem. Moroccanoil so kot izdelek za oblikovanje las, brez katerega ne bi smela živeti nobena ženska, takoj priznali in začeli uporabljati najboljši svetovni frizerji, stilisti, znane osebnosti in ženske po vsem svetu.

Foto: Zen za Mroccanoil
Foto: Zen za Mroccanoil
Foto: Zen za Mroccanoil

Za zaključek lepega, jesenskega tedna vam torej podarjamo Moroccanoil komplet, ki vsebuje:

  • Moroccanoil suho olje za telo,
  • Moroccanoil arganovo olje,
  • Moroccanoil Hydratation set, ki vsebuje: šampon, balzam, olje za konice.

Ker ste naše zveste bralke, zdaj že veste, da sodelujete na zelo enostaven način: pošljete mail na darilo@glitter.si, dodate vse svoje podatke, mi pa vas po elektronski pošti obvestimo, ali ste prejele nagrado. Srečno vsem!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.