Must have ličila za spomladanski videz

O spomladanskih lepotnih trendih smo že pisali in veliko je govora o barvah ter tehnikah, ki so ta hip najbolj aktualne. Za vas je tukaj look, ki se poda čisto vsaki ne glede na starost, barvo las, polti ali oči, in verjamem, da ga boste z veseljem vključile med svoje spomladanske videze. Največja prednost tega videza je, da vas naredi spočite, sijoče in pripravljene na poletje. Vse se začne pri temeljih in zato je dober primer sama osnova pri brezhibnem izgledu kože. Primer naredi puder bolj obstojen, kožo bolj zdravo in preprečuje njeno mastenje. Poiščite takega, ki ima v sebi tudi osvetljevalec, ki daje koži še več sijaja. Tega lahko tudi pomešate z BB ali CC kremo, če želite nekoliko manj prekrivnosti. Zelo pomembno pa je, da poiščete primernega svojemu tip kože.

Pinterest
Pinterest
Tom Ford

Ker se spomladi vse vrti okoli zdravega naravnega videza, je rdečilo za lice tisto nujno zlo, ki doda nekaj barve vašemu obrazu. Nanesite ga v zmernih količinah s pomočjo večjega čopiča. Poleg tega poiščite šminko v podobnem svetlo roza odtenku, ki spominja na naravno barvo ustnic. Ključ tega videza je, da deluje čim bolj naravno.

Victoria Beckham za Estée Lauder
Charlotte Tilbury

Monokromiran videz nadaljujete s senčilom za oči v nekoliko temnejšem odtenku vijolične oziroma mauve. V kotičke vek nanesite svetlejše tone in dobro zabrišite. Poigrajte se z različnimi niansami ter oči poudarite na naraven način. V tem primeru ne uporabite eyelinerja, le maskaro, ki pa naj ne bo preveč dramatična. Za piko na i poiščite lak za nohte v pastelnem odtenku roza ali pa modre.

Nars
Deborah Lippmann

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.