Naj bodo vaši modni dodatki personalizirani

Vse, ki ste odraščale skupaj z nanizanko in potem filmom Sex v mestu, se zagotovo spominjate verižice “Carrie”, ki jo je nosila igralka Sarah Jessica Parker. Ikonska verižica je postavila trend personaliziranih modnih dodatkov in tega je še vedno mogoče čutiti, čeprav je minilo že več kot 14 let od predvajane epizode. In ravno pri nakitu je mogoče opaziti največjo priljubljenost raznih obeskov na verižici z imeni ali pa tudi samo z začetnicami. Kar veliko znamk ponuja personalizirane verižice iz različnih materialov, od zlata, srebra pa tudi materiale nižjega cenovnega razreda. Na primer Zlatarna Celje ima linijo po imenu I LIKE MY NAME, kjer lahko izbirate med sedmimi različnimi pisavami in kar nekaj različnimi detajli, kot so dodatek briljanta ali pa cirkona. Na drugi strani pa je še modna znamka Celine, ki je ustvarila manijo verižic le z eno črko; lahko izberete med vašo ali pa prvo črko ljubljene osebe.

“Carrie verižica”, vir fotografije: www.glamour.com
vir fotografije: www.couturezilla.com
vir fotografije: www.zales.com
vir fotografije: www.standard.co.uk
vir fotografije: www.racheljacksonlondon.com

Trend personaliziranih modnih dodatkov pa se nadaljuje tudi na torbice in denarnice. Prestižna francoska modna znamka Dior ponuja personalizacijo z imenom na torbe, ki so jo to sezono nosile vse fashionistke s celega sveta. A prav tako veliko ostalih znamk dovoljuje možnost dodajanja začetnic na manjše usnjene dodatke, ki jih naredi še bolj posebne. Tovrstni modni dodatki so odlično darilo za nabližje, ki bi jih radi presenetili z nečim posebnim, narejenim posebej zanje.

vir fotografije: Dior
vir fotografije: www.songofstyle.com
vir fotografije: www.purseblog.com
vir fotografije: Louis Vuitton

Začetnice pa je mogoče opaziti tudi med lasmimi dodatki, kot so razne špangice (ki se vračajo ponovno v modo) pa tudi elastike z zaponkami, ki popestrijo videz. Tukaj pa so še majhne šalčke in svečke, ki jih je mogoče dobiti skoraj v vsaki trgovini s tovrstnimi dodatki za dom. Na spletni strani Etsy se najde nekaj za čisto vsakogar in vsak okus.

vir fotografije: www.global.rakuten.com
vir fotografije: www.notonthehighstreet.com
vir fotografije: www.justdevinedesigns.com
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.