Naj jakna postane vaš statement kos

Verjamem, da ste navdušene nad spomladanskim vremenom in sončnimi žarki, zaradi katerih si želite več časa preživeti na prostem. S toplejšim vremenom pa je prišla tudi nuja po novih oblačilih in vse smo že pošteno site plaščev ter bund, ki jih bomo sedaj končno lahko pospravile za nekaj časa. Sedaj je čas za spomladanske jakne, ki so must have ob tem vremenu, ki je rado muhasto. Naj bo vaša nova spomladanska jakna statement in tisti kos v omari, ki bo zares naredil veliko razliko v vaši garderobi. Kot že veste, se to pomlad vse vrti okoli jeansa, tudi na področju vrhnjih oblačil, kot so jakne. Jeans jakna z našitki je izbira za vse, ki si želite biti opazne in svojemu videzu dodati kanček igrivosti. Če pa ste si lani privoščile nov bomber iz svile, ste opravile odličen nakup in naložbo, saj so bomberji še vedno na top listi najbolj modnih kosov. Naj bodo ti v intenzivnih barvah modre, zelene in rumene, da naredijo zares velik vtis na okolico.

Ulični slog
Marc Jacobs
Ulični slog
Off-White

Vse rokerice po duši bo ta pomlad navdušila z naklonjenostjo usnju in vsemu, kar paše zraven. Usnjena jakna je zagotovo eden izmed kosov, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode, zato vam tudi ne bo žal vanjo vložiti nekaj več denarja ter poiskati takšno, ki vam bo najbolj pristajala. Če ste za bolj drzne videze, naj ima ta veliko netkov ter ostalih našitkov. In še zadnja na listi statement jaken je military jakna, ki spominja na nekakšno uniformo in jo lahko kombinirate z jeansom ali pa drugimi preprostimi kosi. Najbolj popularne so v temno modri ali pa vojaško zeleni barvi.

Ulični slog
Comme Des Garçons Noir Kei Ninomiya
Ulični slog
Ralph Lauren

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.