Najbolj aktualni gležnjarji te sezone

Lani so med jesenskimi in zimskimi smernicami kraljevali modni gležnjarji, ki so letos ponovno priljubljena izbira pri modnih navdušenkah. Videli smo jih lahko tudi na tednih mode v različnih modelih, barvah – za čisto vsako izmed nas. Prvi opazni so bili seveda klasični črne barve, ki so zagotovo eni izmed najbolj vsestranskih glede kombiniranja. Od nizkih pet do tanjših visokih, trendi so naklonjeni rokerskim ter nekoliko bolj elegatnim pridihom. Črne gležnjarje lahko nosite na urban jeans pajac ali pa bolj elegantno midi krilo ter srajco, za v službo ali pa tudi prosti čas.

Pinterest
Pinterest
Altuzarra
Rodarte

Če si želite česa posebnega so tu srebrni modeli, ki so statement kos in transformirajo vašo podobo. Tukaj so še bleščice, ki dodajo piko na i, če ste rade zares opažene in rade tvegate s svojo modno izbiro. Ta odtenek je prav tako vsestranski kot črn, čeprav morda ne deluje na prvi pogled. Pomembno je, da so srebrni gležnjarji osrednja točka vašega videza, ostali kosi pa naj bodo bolj basic, preprosti.

Pinterest
Pinterest
Marco de Vincenzo

Posebaj opaženi pa so bili na modnih revijah, kot so na primer Altuzarra, Adam Lippes ter ostali prestižni oblikovalci gležnjarjev v rdečih odtenkih. In ravno ta intenziven odtenek napovedujejo kot najbolj aktualno barvo, zato so tudi popolna izbira, če se odločate za nov nakup. Ljubiteljice bolj nevtralnih odtenkov pa si zagotovo morate privoščiti bel par, ki kar kliče po eleganci.

Altuzarra
Adam Lippes
The Row
Monse

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.