Najbolj IN make-up videzi tega leta

Leto 2017 je v modni svet prineslo veliko lepotnih trendov, ki so popestrili naše videze ter nas prepričali, da poizkusimo nekaj novega. Še vedno sta v ospredju naravna lepota in make-up, ki le poudari atribute in jih ne zakrije. Matte videze je zamenjala nekoliko bolj sveža koža z obilico osvetljevalca, pegice, ki smo jih včasih zakrivale, so postale must have modnega sveta. V središču so zemeljski toni, torej stavimo na rjave odtenke, s pomočjo katerih osenčimo veke in poudarimo naravno obliko. Trepalnice naj bodo dolge; temnolaske si lahko privoščite črno maskaro, če ste bolj svetlih las in polti, pa raje posezite po rjavi maskari, ki bo delovala bolj naravno. Obrvi naj bodo poudarjene, a ne izumetničene; do sedaj že vemo, da igrajo pomembno vlogo pri celotnem izgledu, zato jih negujte z olji in jih redno vzdržujte.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Glede barv so letošnji lepotni trendi povrnili moder look na očeh, katerega inspiracijo smo črpali iz priljubljenih 80. let. Vsi odtenki modrih senčil pa tudi eyelinerjev so najlepši v kombinaciji z nude šminko. Poleg modre so priljubljene barve tudi oranžna, rdeča, zelena in vijolična, prav tako v retro slogu.
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Za vse, ki raje poudarite ustnice, je tu izredno naraven videz s pop of color trendom rdeče na ustnicah. Ključ do lepega videza je dobra BB ali CC tekoča podlaga, ki zagotavlja le rahlo prekrivanje polti. Spet so v igri obrvi, ki naj ne bodo preveč poudarjene, le lepo počesane. Oči namažite le z malce maskare, za posebne priložnosti si privoščite tudi eyeliner. V središču pozornosti naj bodo le rdeče ustnice, ki jih lahko v tej izvedbi nosite tudi vsak dan.
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.