Najbolj IN nizka obutev ta hip

Pa smo dočakali sandale in natikače, ki pridejo z vsako toplo sezono. Modne smernice so napovedale različne trende in tu so trije najbolj zaželeni v modnem svetu. Modni detajli, kot so razni kristalčki, perle in ostali okrasni kamenčki, so zelo zaželeni na obutvi. Ti popestrijo vsako nizko obutev in opravi dodajo kanček prestiža ter luksuznega pridiha. Zelo lepe so kombinacije z odtenki, kot so smaragdno zelena ali pa bronze bakrena.

www.na-kd.com
Missguided
Asos

Naslednji izredno opazen trend je športen, in to so natikači, ki so bili že lani izredno priljubljena izbira. Največ je takih z raznimi logotipi športnih znamk, veliko pa je tudi modelov v nežnejših barvah, kot so svetlo roza ali pa baby blue. Pri teh je zelo pomembno, s kakšnimi oblačili jih kombinirate in iz kakšnega materiala so narejeni natikači, saj če so iz plastike, zelo hitro izpadejo ceneno.

www.na-kd.com
Fila
Puma Fenty by Rihanna

Če se nazadnje ustavimo še pri barvah … Ja, še vedno kraljujejo intenzivni neon odtenki, tudi na področju obutve. Rdeča je kraljica, s katero ne morete zgrešiti in še posebej lepo pristaja enobarvnim nevtralnim opravam. Največji hit tople sezone pa je rumena, ki lepo poudari nekoliko bolj zagorelo polt. Nazadnje so tu še vsi odtenki roza barve od pink do pastelno roza in vseh vmes.

Tory Burch
Lulus
Valentino

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.