Najbolj modna očala ta hip

Tokrat nekaj za vse tiste z dioptrijo in tudi tiste, ki je nimate, saj nam trenutna moda narekuje nerd očala, oziroma ponovno model, ki je ukraden iz moške garderobe in na ženski deluje zelo seksi, podobno kot moška bela srajca in čipkasto perilo. Prepoznate jih po obliki, saj gre za rahlo večja očala, včasih tudi z debelejšimi okvirji, ki spominjajo na tajnice v 50. letih in v spomin takoj prikličejo rdečo šminko ter spet pričesko. Kontrasti pač.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: thefashioncomplex

V tem trenutku je aktualna zlata barva, zato so tanjši, zlati okvirji zelo zanimivi in dejansko so modni dodatek, ki poskrbi za prepoznavnost. Naprodaj najdete tudi modele z vzorci, na prvem mestu je prav gotovo vzorec želve ali živalski potisk, ki bo zelo lepo pristajal ženskam z rjavimi lasmi in tistim, ki stavijo na zemeljske, nekoliko bolj naravne odtenke. Debelost okvirja je odvisna od vašega obraza: če je zelo okrogel, potem je dobro, da stavite na manjše oziroma manj opazne okvirje. Če se boste odločile za speto pričesko, toliko bolje, saj visok rep ali figa poskrbita, da očala še bolj pridejo do izraza.

vir: fashionforjojo
vir: Pinterest
vir: cosmopolitan.it
vir: Pinterest

Modne navdušenke in IT dekleta nosijo nerd očala, četudi nimajo dioptrije. Osebno nisem za te podvige, predvsem zato, ker se mi zdi, da dioptrija z leti tako ali drugače pride. Če je torej nimate, lahko stavite na nerd oblike pri sončnih očalih in bo prav tako dobro delovalo. Za popoln videz jih dopolnite s kakšno mat, bordo šminko in veliko maskare na očeh. Tudi nude odtenki znajo biti zanimivi in so tako ali drugače vedno v modi ter dobrodošli. Določeni obrazi si lahko privoščijo tudi rahlo mačje oblike teh očal, ki so torej v zunanjih kotičkih privzdignjene. Kotički so lahko kontrastne barve, v tem primeru pa stavite na rjave odtenke kotička, saj bi črna delovala pregrobo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: kooding.com

Nerd je rahlo čudaško, ravno prav retro in zelo v modi. Osebno mi je najbolj všeč dejstvo, da gre za kos, ki prihaja iz moškega sveta in je zato tako zelo seksi.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.