Najbolj priljubljena maxi krila te sezone

Maxi krila so vedno zaželena izbira med fashionistkami, saj so izredno ženstvena, preprosta za kombiniranje in lahko jih nosimo ob več različnih priložnostih. Tokrat je v ospredju nekaj modelov, za katere verjamem, da vas bodo navdušili. Med materiali bodo največji must have tople sezone maxi krila iz tila in čipke. Ta lahko nosite zelo casual na T-majico in jeans jakno ali rokersko usnjeno jakno, zraven pa obujete športne copate ali gležnjarje. Seveda lahko krilo oblečete tudi za posebne priložnosti in v slogu balerine izberete oprijet body z razgaljenim hrbtom ali pa elegantno srajco ter visoke pete.

Pinterest
Pinterest

Poseben moment bodo doživela tudi pol prosojna maxi krila. Ta bodo pokazala nekoliko več kože, a zelo lepo pridejo do izraza v preprostih kombinacijah za vsak dan. Če ste za barve, si zagotovo morate za to pomlad ali poletje omisliti maxi krilo v rumenem ali pa modrem odtenku. Med seboj lahko kombinirate tudi različne intenzivne odtenke in se poigrate z lepimi barvnimi kombinacijami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.