Najbolj trendi torbice te jeseni

Jesen se približuje in zelo kmalu bomo poletne modne kose pospravile ter V ospredje postavile toplejšo garderobo. K že obstoječim oblekam pa bomo brez dvoma dodale še nekaj novih, s katerimi bomo nekoliko osvežile svoj videz. To lahko zelo preprosto storimo z modnimi dodatki in ravno na torbice smo ženske tako zelo nore. Trendi torbic za mrzlo sezono so zelo razgibani in raznoliki, zato verjamem, da se bo za vsako našel model, ki jo bo prevzel. Prvi na seznamu je model, ki smo ga vzljubile že lani, in sicer bucket bag. Je izredno praktičen, kar ga dela izredno privlačnega, oblika pa je brez dvoma nekaj posebnega. To sezono je na voljo veliko metalnih detajlov v zlatem in srebrnem odtenku in lahko najdemo modele z različnimi vzorčki, kot sta kačji ali leopardji. Tik za tem pa je čisto nov dizajn torbice po imenu barell, ki spominja na puščico, točno takšno, kot smo jo imele v šoli, in velikokrat ima daljši pasek, da ga lahko nosimo okoli telesa. Tako kot pri bucket bag igrajo posebno vlogo vzorčki pa tudi barve, ki niso nujno dolgočasne.

Chloé
Theory
Anya Hindmarch

Če se za hip osredotočimo le na trende, bo letošnjo jesen in zimo zaželen mogočen in opazen lesk. Tega imajo torbice iz PVC materiala, ki so bile prisotne na modnih revijah vseh večjih modnih oblikovalcev. Potem so tu še resice, ki pridejo ter grejo iz mode in sedaj so ponovno IN. Videne bodo na nekoliko večjih modelih, ki so narejene za vse, ki ste zelo zaposlene in potrebujete kar nekaj potrebščin s seboj. Na manjših torbicah pa bo prisotno perje, ki je izredno elegantno in doda posebno noto še tako mini clutch modelu.

Staud
Proenza Schouler
The volon

Kar se tiče modnih detajlov so ponovno tu brezčasne in elegantne perle, ki so največkrat v kombinaciji s črno barvo. Zanimiv detajl pa bodo dodale tudi verige, ki bodo zamenjale vlogo ročaja oziroma paska. In še zadnji model, ki ga je modni svet vzel za svojega lani, je belt bag oziroma marsupija. Ta bo ponovno kraljeval med uličnim slogom in obstajajo modeli, ki vsebujejo vse zgoraj našteto, torej od PVC leska, perl pa tudi detajl verig, ki doda punk rock pridih.

Jimmy Choo
Tom Ford
Marc Jacobs

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.