Najbolje ocenjeni izdelki za kožo ta hip

Na trgu je vsak dan mogoče zaslediti kakšen nov produkt za nego obraza. V veliki izbiri različnih produktov se velikokrat izgubimo in tukaj je pet izdelkov, ki so novosti na trgu ter imajo visoke ocene strokovnjakov pa tudi uporabnikov. V slogu poletne, sijoče kože je krema Kiehl’s glow produkt, ki navlaži kožo in jo naredi neverjetno sijočo. In če nadaljujemo z izdelki obrazne nege, je poleti dobra krema proti soncu nujno zlo. Strokovnjaki na tem področju priporočajo kremo znamke Supergoop! z SPF 40. Revolucionarni izdelek pa ponuja tudi znamka Estée Lauder, ki zagotavlja gladko kožo ter opazne spremembe na njej v kar dveh tednih.

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator
Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 40
Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment

Naslednji izdelek je nastal v sodelovanju z univerzo Harvard. Serum znamke Caudalíe obljublja regeneracijo kože in mladosten videz. Zadnji produkt na seznamu je maska za obraz in njena velika posebnost je, da je za razliko od drugih mask narejena iz dveh kosov, da se na ta način bolje prilega vašemu obrazu. S Peach & Lily Face Blanket Mask bo vaša koža bolj sijoča.

Caudalíe Premier Cru The Serum
Peach & Lily Face Blanket Mask

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja
  1. Pozdravljena Cvetka,
   produkti znamke Kiehl’s, Supergoop! in Peach & Lily so na voljo v večini spletnih trgovin, ki so specializirane za kozmetične izdelke.
   Caudalíe in Estée Lauder pa si lahko ogledate, kupite tudi pri nas, predlagam Müller trgovino.

   Lep vikend,
   Nataša

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.