Najboljši poletni izdelki za lepoto – nagradna igra!

Obožujem sonce in tople dni, rada poležavam na plaži in se polnim z energijo, in prav hudo mi je, ko pomislim, da je za vsakim poletjem tudi jesen, zato skušam biti osredotočena na tukaj in zdaj ter uživati življenje. V Müllerju od nekdaj najdem vse, kar potrebujem za svojo lepoto, zato sem danes za vas izbrala top izdelke za nego takrat, ko sem na plaži, ter nekaj najljubših poletnih dišav. Stavila sem na dve vrhunski znamki: Lancaster in Collistar, saj nam vsaka na svoj način ponuja paleto izdelkov, ki poskrbijo za varno sončenje in čudovito barvo. Seveda v Müllerju najdete še veliko drugih znamk, poglejte na www.mueller.si, kjer so označena tudi vsa njihova prodajna mesta.

Foto: Sladjan Ljubojević
Foto: Sladjan Ljubojević

Za vse tiste, ki boste delile povezavo do tega članka, pa je tako, da sodelujete v nagradni igri. Pošljite mail na darilo@glitter.si in trem bralkam bomo podarili čudovito torbo za na plažo ter kremo za sončenje Lancaster Sun Beauty Sublime Tan.

Izbrala sem naslednje produkte:

Lancaster: Sun Beauty (Tan Deepener – Tinted Jelly), Tan maximizer (Instant cooling mist repairing after sun), Self Tan Beauty (Comfort cream instant golden glow), Sun Beauty (velvet touch cream), Sun Beauty sublime tan (velvet milk).

Collistar: Unguento concentrato superabbronzante, Spray solare protezione attiva, Spray doposole bi-fase con aloe, Acqua Superabbronzante idradante anti sale.

Dišave: CKOne Summer, Calvin Klein Eternity summer, Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh, Davidoff Cool Water Pacific Summer Edition.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

6 komentarjev

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.