Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave. Modeli na revijah so torej v središču pozornosti od glave do peta, včasih pa so bolj kot oblačila, ki jih nosijo, opaznejši njihovi make-up videzi. Barve naših nohtov so torej tudi to poletje pomemben detajl, ki ga ne gre zanemariti, tega pa se zavedajo tudi vse najpomembnejše kozmetične znamke.

Pinterest
Chanel
OPI

Izpostavljeni so odtenki modre, nude in sive, elegantni sta bronasta in zlata, pozornost pa vzbujajo tudi pink, fuksija in mint zelena. Poletna kolekcija znamke Essie tako poudarja flower power mešanico barv, ki med seboj pomeša lepoto rož, turkiznega morja in vročega sonca. Gre torej za zbirko lakov, s katero bodo naši nohti to poletje nedvomno v središču pozornosti, ne glede na to, katero barvo bomo izbrale.

Essie

Modni vpliv pa je doletel tudi znamko Catrice, ki je za letošnji junij in julij predstavila novo, omejeno kolekcijo mini lakov za nohte z imenom Fashion IconNails. Gre za mešanico odtenkov, katerih inspiracija izvira iz nekaterih največjih prestolnic svetovne modne scene. Tudi tu se najdejo vzorci zlate in mint zelene, predvsem pa so zanimive različice temno modre, nude in rožnate. In še posebnost: vsako stekleničko krasi tudi podoba nekaterih največjih modnih trendov, ki jih je bilo moč zaslediti na minulih tednih mode.

Catrice

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.