Največja decembrska nagradna igra!

Drage moje, zelo sem srečna in ponosna, da vam lahko danes predstavim nagradno igro, ki pa v tem mesecu ne bo edina, čeprav je ta … orjaška! Podarjamo namreč kar 29 lepotnih produktov in hkrati zbiramo vaše najlepše želje za leto, ki prihaja. Ker ste “ta prave” ženske, vem, da si želite vse dobro za tiste, ki so del vašega življenja, vendar … kaj pa si želite zase? Zanimajo me vaše osebne želje, kje se vidite v letu 2019, katere so neizpolnjene želje ter, v kolikor bi imele čarobno paličico, kaj bi pravzaprav naredile? Zase, drage moje, ne za druge.

Foto: Zen

Svoje misli in želje lahko pošljete na darilo@glitter.si, mi pa bomo izbrali in objavili želje nagrajenk. Ker je  produktov veliko, smo jih razdelili po sklopih, in sicer tako:

Darilo Opi

Darilo Max Factor

Darilo Deborah

Darilo Clarins

Še eno darilo Opi

Darilo Collistar

Zmagovalke prejšnje nagradne igre “Lepota za vse” so: Mojca Adamlje – Zagorje ob Savi, Metka Nograšek – Ljubljana, Petra Gorenšek – Maribor in Nina Ceglar – Kresnice. Čestitke! Darilo boste prejele po pošti!

Drage moje, sodelujte v čim večjem številu, komentirajte, delite in seveda srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.