Najzanimivejša kombinacija, ki bo očarala mnoge

Ni še povsem, bo pa nedvomno očarala in sicer zato, ker vreme, kljub presenetljivo lepim dnevom že ob zaključku zimske sezone, ta hip še ostaja zelo muhasto. Najlepša priložnost za to kombinacijo namreč šele prihaja in verjemite mi, da bo naše spomladanske ulice začarala v prave modne piste. Govora je seveda o duetu blazerja (lahko tudi jakne) in kratkih hlač. Te so lahko identične, torej v kompletu s slednjim, ali pa povsem samostojne, v super zanimivem kroju, barvi, materialu in celo opaznem vzorcu. Trendi so tokrat posvečeni prav mešanici ženstvenosti in moškega stila, vse skupaj pa mora skoraj obvezno ostati podčrtano z retro pridihom, pa naj gre za oversize kose, divje odtenke ali pa morda način posameznega stiliranja.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so dvoredni in preprosti suknjiči, strukturirane jakne in ohlapni blazerji, ki skoraj povsem prekrivajo kratke hlače. Slednje pa to pomlad prihajajo vseh dolžin in če se morda izognemo tistim kolesarskim, okoli katerih se dviga toliko prahu, se v tem primeru raje osredotočimo na tiste precej elegantnejše, ki delujejo resno, dodelano in vsekakor tudi kakovostno. To je kombinacija, ki dobro odgovarja mnogim priložnostim. Podnevi jo naprimer nosimo s chunky ali belimi supergami, bulerji ali pa balerinkami, medtem ko si ob posebnih, bolj finih priložnostih zraven omislimo mules modele, sandale z visoko ali pa salonarje z nizko petko.

Net-a-porter.com
Net-a-porter.com
Net-a-porter.com
Net-a-porter.com
Net-a-porter.com

Predlagam, da smo pri izbiri takšnega videza pozorne predvsem na dolžino hlač, pa tudi na dejstvo, kako zelo oprijete bodo na naših nogah. Vsekakor pomislimo na safari stil, v svetlih odtenkih peščene in kamelje, zelo IN je bela, modne bomo v rjavi, medtem ko se o klasiki ponavadi pogovarjamo v družbi mornarsko modre. Za vse, ki ste živahnega, veselega duha, pa so kot nalašč vsi popularni odtenki pink, vijolične, rdeče in rumene.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.