Naravni detajli za poletno piko na i

Vroče poletje od nas ne zahteva zgolj svetlejših in živahnejših odtenkov, midi krojev ter lahkotnih materialov, temveč tudi več naravnega, tako pri prehrani, lepoti in ličenju kot tudi modi. Pravi odgovor na to so tudi letos naravni detajli, torej vse, kar diši po vrveh, slami, ratanu ali bombažu oziroma lanu. Smernice tokrat narekujejo, da poleg poletnih barv, kot so bela, rumena, modra ali nude, nosimo posamezne dodatke in podrobnosti, ki nas v hipu popeljejo na plažo, ob morje in v bujno cvetočo naravo, pa četudi se v resnici sprehajamo po mestu, med visokimi stavbami in po vročem asfaltu.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tu so vrvi v podobi naramnic, pasov, uhanov in torb, prav posebno mesto pa že od lanske sezone pripada sandalom iz vrvi, ki so postali must have prejšnjega poletja, kot dokazuje poulična moda, pa smo si jih v svojih stajling zgodbah zaželele tudi letos. Prav tako so nas prevzele pletene torbe, bodisi iz vrvi, slame ali iz ratana. Verjetno nas njihov izgled spominja na dopust in morje, zato si jih vse pogosteje privoščimo tudi pri povsem vsakdanjem videzu, kjer seveda dominirajo predvsem maksi obleke in dolga krila, široke hlače ter valoviti topi.

Torba Rejina Pyo
Torbica Sophie Anderson
Torba Eugenia Kim
Obleka Alice + Olivia
Torba Loeffler Randall
Blazer Loewe

Spregledati pa ne gre niti slamnatih klobukov, ki prav vsakokrat dodajo odlično poletno piko na i marsikateri podobi. Dovolj je že lahkotna obleka, espadrile ali sandali na nogah ter prava pričeska in rezultat je ena najmodnejših podob vsake tople sezone. Tokrat ne pozabimo še na velike, viseče uhane ter morda pink lička ali roza ustnice in že smo v skladu z najpopularnejšimi trendi ta hip.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.