#NatašinIzbor: modni detajli v beli barvi

Vroči avgustovski dnevi nam velikokrat zagodejo pri izbiri vsakodnevnih oblačil. Zaradi visokih temperatur zadnje čase sploh ne kompliciran pri ustvarjanju oprav; t-shirt in široke lanene hlače so postale stalnica in maxi bombažne obleke prav tako. Za pravo poletno popestritev pa poskrbim z belimi modnimi detajli, dodatki, ki delujejo izredno šik ter dodajo tisti x fakor, ki manjka vsakodnevni podobi. Med najbolj modne dodatke spadajo špangice, naglavna okrasja, v mojem izboru so špangice s perlami. Ta deluje elegantno in všeč mi je vsestranskost, saj pristaja na številne oprave, od tistih bolj basic do bolj ženstvenih. Drugi modni detajl je bel lak za nohte; ki ga vedno spravim na plano, ko je koža nekoliko bolj zagorela. Ta je po mojem mnenju najlepši na krajših nohtih, moja izbira pa je brez dvoma znamka Essie, ki je zelo enostavna za nanašanje in na mojih rokah zdrži do pet dni.

Foto: Helena Milost
vir: Pinterest
Essie
vir: Pinterest

Pa še en bel modni dodatek, ki nas je popolnoma očaral to leto. To so minimalistični sandali z nižjo peto. Te lahko vidimo na nogah vseh fashionistk, na različnih modnih kombinacijah in ta model je na voljo v različnih trgovinah za čisto vsak žep. Po mojem mnenju najlepše pristaja na midi dolžno obleke ali krila – s svilenim krilom ali pa srajčno obleko v pastelnih odtenkih. Seveda ne smemo pozabiti na sončna očala, brez katerih si ne moremo predstavljati poletja. Ta nas ščitijo pred sončnimi žarki in njihov izbor je postal prava paša za oči, saj so trenutni trendi naklonjeni različnim oblikam in barvam. Moj izbor so sončna očala cat eye oblike v beli barvi. Ta nosim skoraj vsak dan, zato že razmišljam o nakupu novih, morda v okrogli obliki. Kateri pa je vaš najljubši modni detajl v beli barvi?

Zara
vir: Pinterest
Adam Selman x Le Specs
Foto: Helena Milost
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.