#Natašin izbor: moji najljubši trendi ta hip

V poplavi toliko različnih trendov verjamem, da vsaka najde takšne, ki jih z veseljem vključi v svojo garderobo. In tukaj je #NatašinIzbor najljubših trendov, ki jih nosim vsak dan, in moja prva obsesija vključuje kar dva, monochrome videz od glave do pet in roza odtenek v vseh niansah. Barbie slog me je očaral in popeljal v otroštvo, ko sem, tako kot sedaj, sanjala le o roza oblačilih. In moj najljubši kos je brez dvoma oversized pulover, ki ga največkrat skombiniram z usnjenim midi, seveda roza krilom. Moja naslednja naj modna smernica pa so torbice v obliki vedra, drugače imenovane bucket bag. Torbica je prostorna, idealna za vsak dan, ko s seboj tovorim nešteto stvari, in ne prevelika, da bi me ovirala.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: osebni arhiv
Chloé

Skoraj ne morem verjeti, da je športni slog še vedno IN, a na mojo srečo športni copati še vedno spadajo pod must have modne kose. Moj tokratni izbor so športni copati z ravno platformo, ki dodajo nekaj centimetrov in najraje jih nosim na midi krila pa tudi na mum jeans. Ravno včeraj sem že nagledala nov par Allstark v pastelno vijolični barvi, ki mi bo dobro služil v prihajajočih toplejših mesecih.

Nike
Vir: osebni arhiv

In še zadnji najljubši trend, o katerem je zares veliko govora in je nekako navdušil vse. Špangice na sto in en način, ki popestrijo našo pričesko ter nam priskočijo na pomoč v dneh, ko lasje nikakor ne stojijo tako, kot bi si želele. Od zlatih s kristalčki do perlic – izbira je zares velika. Sama sem izbrala manjše, minimalistične zlate špangice s čebelicami. Sem pa 100 % prepričana, da se bo ta trend v prihajajočih mesecih še bolj razvil zaradi velike priljubljenosti in da bomo imele na voljo še več različnih modelov za okrasitev svojih las.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: osebni arhiv
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.