#NatašinIzbor: sijoča polt in poletne barve

Lepotni svet je letošnjo toplo sezono pripravil kar nekaj presenečenj in če spadate med ljubiteljice barv kot jaz, boste brez dvoma prišle na svoj račun. Trendi so naklonjeni naravni lepoti in velik poudarek je na atributih, kot so oči, ustnice in lepa ter zdrava polt. In ravno prvi trend se osredotoča na sijočo polt, ki jo je zelo enostavno ustvariti. Za ustvarjanje tega videza lahko pospravite pudre v prahu, saj je lesk še tako zaželen. Osredotočite se na kremasto kozmetiko, ki se bo lepše zlila z vašo kožo in ličila ne bodo tako zelo izstopala. Must have so osvetljevalci (highliterji) obraza, sama že leta uporabljam MAC Strobe Cream, ki jo nanesem na ličnice, pod obrvi, po nosu in nad ustnico. Naslednji lepotni trend poskrbi, da bodo vaše oči zares izstopale – naj bodo rožnata senčila vaša nova vsakodnevna izbira. Tako kot pri večini senčil se lahko poigrate z različnimi make-up videzi; od bolj naravnih, za katere potrebujete svetle odtenke, do bolj udarnih za večerne priložnosti. Moj izbor sta Huda Beauty in Dior paletki, Diorjevo paletko pa boste lahko uporabile še pri naslednjem trendu.

Vir: www.glowsly.com
Alberta Ferretti, pomlad/poletje 2019, vir: www.harpersbazaar.com
MAC
Rodarte, pomlad/poletje 2019, vir: www.harpersbazaar.com
Huda Beauty
Dior

Ljubiteljice eyelinerjev lahko svoje spretnosti tokrat preizkusite na nov način. Barviti eyeliner look je bil stalnica na modnih brveh, ta trend pa je tako zelo močan, da je svoj pečat pustil tudi na rdečih preprogah. Tovrstni videz lahko ustvarite z eyelinerjem, barvico ali pa preprosto s senčilom. Sama posežem po eyelinerju (moj izbor je znamke KIKO), ko imam več časa in so mi odpuščeni kiksi, ki se velikokrat zgodijo, ko se mi mudi. V jutranjih primerih raje posežem po senčkah (zgornja turkizno zelena v Dior paletki je moja najljubša) in s pomočjo čopiča hitreje ustvarim eyeliner videz okoli oči. Pa še zadnji poletni trend, ki me je ponovno navdušil. Letošnje leto sem šminke dobesedno zamenjala z lipglossi. Všeč mi je bleščeč videz, ki naredi ustnice bolj polne in negovane. Svoje ustnice obrobim s katerimkoli barvnim svinčnikom in nato nanesem lipgloss, moj izbor sta Fenty in Anastasia Beverly Hills.

Versace, pomlad/poletje 2019, vir: www.harpersbazaar.com
IMAXtree, pomlad/poletje 2019, vir: www.harpersbazaar.com
KIKO
vir foto: www.glowsly.com
Fenty
Anastasia Beverly Hills
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.