#Natašin jesenski izbor

Ah, saj vem … Kar naenkrat je veliko govora o jeseni, trendih, ki pridejo, in vsem, kar gre zraven. Ljubiteljice vsega novega verjetno uživate in komaj čakate, da se odpravite po nakupih. Morem reči, da je kar nekaj prihajajočih modnih smernic izredno lepih in točno takih, ki poudarijo naše atribute. Najbolj so me razveselile rože, ki smo jih včasih nosile le v spomladanskem času. Ženstven potisk je to jesen must have v različnih barvnih kombinacijah, a nekako je najbolj zaželen na oblekah z dolgimi rokavi in različnimi dolžinami; mini, midi in maxi. In kaj obuti na tovrstno kombinacijo? Moj izbor so kavbojski škornji, a ne tisti dolgi, špičasti po vrhu v različnih barvah. Sama sem izbrala sredino, ki ima le kavbojski pridih v črni barvi, ki je zelo vsestranska.

vir: Pinterest
Ganni
&other stories

Med modnimi dodatki so še vedno must have naglavna okrasja, od špangic, trakov do elastik, moj najljubši pa je obroč za lase v slogu Blair Waldorf, ki ne glede na čas ne bo šla nikoli v pozabo. Te so lahko v nevtralnih odtenkih, lahko pa si privoščite tudi kakšnega v kakšnem bolj odštekanem odtenku, kot je fuksija, rdeča ali pa rumena. In ko je govora o modnih dodatkih, ne moremo brez torbic, na katere smo ženske preprosto nore. Sama imam raje manjše torbice, ker po pravici povedano niti točno ne vem, kaj bi v veliko dala. Modne smernice ta hip poznajo dva ekstrema: ali mini ali maxi torbice; moj izbor je brez dvoma mini.

vir: Pinterest
See By Chloé’s
vir: Pinterest

Pa še en trend, ki ga lahko uporabimo v modi, pa tudi v lepoti. Vijolični odtenki v vsej svoji lepoti. Te lahko nosimo na oblačilih, statement kos je oversized plašč, nosljiva pa bo tudi daljša maxi obleka. Za le detajl vijolične pa poiščite nov par športnih copatov ali pa pas. V lepotnem svetu se lahko poigrate z barvitimi senčkami ali pa preprosto posežete po vijoličnem laku za nohte.

Dries Van Noten, Christian Siriano, Michael Kors
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.