#NatašinIzbor: bulerji po moje

Novembrsko vreme nas je pripravilo na prihajajočo mrzlo sezono, ki je za ovinkom. Temperature ter padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni, saj smo jih lahko videli na številnih brveh vseh večjih oblikovalcev pa tudi modne navdušenke jih nosijo na sto in en način. Ti spadajo tudi v moj, #NatašinIzbor in moram reči, da so mi prirasli k srcu. Najraje jih nosim na obleke in krila; od krajše dolžine, ki jo največkrat kombiniram s toplimi pleteninami, pa do midi, ki je idealna za vsak dan. Všeč mi je mešanje različnih slogov in po mojem mnenju bulerji pridejo najbolj do izraza z bolj ženstvenimi kombinacijami, ki vključujejo obleke in krila.

Vir: osebni arhiv
Vir: osebni arhiv
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Druga kombinacija, ki je tudi idealna za ta letni čas, so bulerji s hlačami; zmagovalna in najbolj vsestranska je z jeansom, ki nikoli ne gre iz mode. Velik plus tovrstne obutve je tudi to, da pristaja različnim krojem jeansa; od mum jeans, širokih boyfriend, oprijetih skinny pa tudi culottes modela, ki je tako zelo zaželen med fashionistkami. Tudi bolj baggy hlače pridejo v poštev; zanimive so modne zgodbe, ki vključujejo tudi barve; od nevtralnih do bolj živahnih, posebno mesto pa nosijo ta hip modni kosi v metalnih odtenkih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

In pri izboru popolnih bulerjev je možnosti veliko. Sama prisegam na klasiko znamke Dr. Martens, ki so izredno udobni. Moj najljubši model je po imenu Jadon, ki ima malce platforme. Podobne modele pa lahko najdete pri različnih modnih znamkah; Asos ima na primer izredno pestro ponudbo in nekaj za vsak žep. Tudi bolj prestižne modne znamke, kot je na primer Prada ali The Row, ponujajo modele za vse, ki obožujete dizajnerske kose.

Dr. Martens
Asos
Common Projects
Prada
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.