#NatašinIzbor in nekaj stvari, ki jih morda ne veste o meni

Jutro je moj najljubši del dneva

Ne bi ravno rekla, da sem jutranji človek, vendar obožujem jutra in tiste pol ure (včasih tudi več), ki jo imam samo zase. Najprej nekaj minut poležavam v postelji; med tednom se omejim le na pet minut, ker se lahko zelo hitro razvleče tudi po nekaj ur. Nato vstanem in si skuham skodelico kave, brez katere preprosto ne gre. Zame sta nega obraza in ličenje jutranji ritual, ki ga skoraj nikoli ne izpustim. Tako sem v svojem svetu, kjer ugotavljam, ali je danes tisti dan, ko bom poudarila oči ali le ustnice.

Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

Imam šest tattoojev

Moj prvi je nastal za osemnajsti rojstni dan, na vratu imam napis v francoščini »nikoli poraz, vedno le lekcija« in majhno osenčeno pentljo, ki napis povezuje. Za tem sem si jih do sedaj dodala še pet. O pomenu vseh šestih mogoče kdaj drugič, ker ima vsak svoj simbol in nekateri tudi zgodbo.

Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

#NatašinIzbor: bordo barva

Prvič sem se v bordo barvo zaljubila pred tremi leti, ko jo je Pantone proglasil za barvo leta. Ljubezen se nadaljuje, sploh pa v zimskem času in je zagotovo barva, po kateri najraje posegam. Naj je to moj topel bordo plašč, ki me ščiti pred zimo, ali pa le majhna torbica, v katero komaj stlačim telefon in šminko – nekaj bordo preprosto morem imet na sebi.

Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

Na zadnjih počitnicah sem bila v Mehiki

Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da ne maram nizkih temperatur, še manj pa snega, zato sem v januarju odpotovala v Cancun, Mehiko, in se za nekaj dni izognila zimi. Dolge peščene plaže in turkizno morje, točno takšen prizor, kot si ga predstavljam pod besedo paradise. V Mehiki se je čas preprosto ustavil, včasih preprosto pozabim živeti v trenutku in Cancun me je spomnil na to.

Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: osebni arhiv
Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: osebni arhiv

#NatašinIzbor: baretka

Všeč mi je, ker v hipu doda tisti x faktor celotnemu izgledu in kanček retro pridiha. Brezčasen modni dodatek, ki je v tem letu zagotovo must have fashionistk, tudi greje, ko so nižje temperature ter tudi reši na bad hair day.

vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

 

Nikoli brez fotoaparata

Verjetno se je ljubezen do fotografije razvila ravno zaradi glitter-ja in prvih flatlayev produktov, ki niso bili najbolj uspešni. In tudi zaradi Instagrama, ki ga povsem obožujem in ne zaradi lajkov ali sledilcev, ampak zaradi tega, ker sem lahko kreativna in to lahko delim z drugimi. Tako je fotoaparat postal moj spremljevalec; moj najljubši je poloroid, s katerim ujamem sproščene trenutke z najbližjimi.

vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

 

#NatašinIzbor: škornji čez kolena

Najraje jih nosim na krajše pletene obleke ali pa usnjeno krilo, ker zakrijejo več kože kot navadni škornji ali pa gležnarji. Črni, sivi in seveda bordo, na vse tri sem to zimo izredno ponosna in grejejo me ne glede na nizke temperature.

Vir: Instagram @natasafrancic

Letos sem upihnila 25 svečk

Januarja sem svoj petindvajseti rojstni dan preživela na toplem na ležalniku s kokosom v roki. S sabo sem tudi vzela pismo, ki ga je petnajstletna Nataša napisala petindvajsetletni Nataši, na katerega sem skoraj pozabila, a se je med selitvijo pojavil, kot bi bilo usojeno. Včasih se mi zdi, da čas kar teče in obenem se nič ne spremeni, spet drugič se ustavim za hip in ugotovim, kako zelo se je vse okoli mene spremenilo; ljudje so prišli in odšli iz mojega življenja in nič ni tako kot je bilo prej. Pismo, ki mi je dalo motivacijo in moč, za katerega sem izredno hvaležna in novega sem že napisala, ki ga bom z veseljem prebrala čez 10 let. Če bi lahko poslala sporočilo deset let nazaj, bi le napisala, da bo vse okej in da naj bolj zaupam tistemu notranjemu glasu ter močni intuiciji, ki nikoli ne laže. Aja, pa zraven bi zagotovo pripisala tudi P.S.: ne dotikaj se obrvi!

Vir: Instagram @natasafrancic, Foto: Helena Milost

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.