#NatašinIzbor: Kje vse nakupujem na spletu

Kar nekaj vprašanj dobim na temo, kje vse nakupujem oblačila in modne dodatke. Za vas sem izbrala pet svojih najljubših spletnih trgovin, v katerih rada nakupujem mesečno. Asos je spletna stran z modnimi dodatki in oblačili, ki jo verjetno vse dobro poznamo. Osebno mi je izredno všeč zaradi hitre dostave, velikega nabora in raznolikih modnih kosov. Velik plus je tudi to, da ponuja veliko različnih modnih znamk, različnih cenovnih razredov, tako da se brez dvoma najde nekaj za čisto vsak okus in seveda žep. Moje najljubše znamke, ki jih lahko najdete na Asosu so: Asos Design, River Island, New Look, Monki, AllSaints in Religion.

www.asos.com
Vir: www.natasafrancic.com
Spletno stran Grace & Mila sem odkrila pred približno pol leta. Všeč mi je njihov slog oblačil, ki je preprost in šik, začuti pa se tudi francoski vpliv, saj znamka prihaja prav iz Francije. Če imate radi udobna oblačila, vam priporočam ogled nijhove nove kolekcije, ki ponuja veliko širokih hlač, preprostih topov in matchy-matchy kompletov.
Cenovni razred: €
www.graceandmila.com
Spletna stran Revolve je znana po tem, da je ena najbolj naprednih pri sodelovanju z infulencerji po celem svetu. Izleti, na katerih blogerke, igralke, mankenke in ostale zvednice prikažejo njihove kose v najlepši luči, so danes že kultni. Tako kot Asos ponuja Revolve veliko znamk, ki so primerne za različne sloge oblačenja. Edina negativna plat te spletne strani je, da pošiljka potrebuje kar nekaj časa, da prispe do Slovenije, rado pa se zgodi, da je k paketu dodan še dodaten strošek carine.
www.revolve.com
Vir: www.natasafrancic.com
Ivyrevel je blagovna znamka, ki jo je ustanovila skandinavska modna blogerka Kenza Zouiten Subosic. Meni so ponavadi ljube jesenske in zimske kolekcije, sploh pa pletenine in plašči, ki so izredno nosiljivi in primerni za vsak dan. Znamka zelo pogosto ponuja tudi promo kode s popustom, s katerimi lahko prihranimo nekaj denarja.
Cenovni razred: €€
www.ivyrevel.com
Med spletnimi stranmi, ki ponujajo luksuzne modne znamke, je moja najljubša Farfetch. Pestra ponudba najnovejših modnih kosov po zadnjih trendih je to, kar definitivno odlikuje spletno trgovino. Dostava je izredno hitra, všeč so mi opisi pod vsakim izdelkom in pa fotografije kombinacij, ki prikazujejo, kako nositi izbrani kos. Moje najljubše znamke, ki jih lahko najdete na Farfetchu, so: Alice+Olivia, Paloma Barcelo, Isabel Marant, Marc Jacobs, Acne Studios, See by Chloe in Ganni.
www.farfetch.com
Vir: www.natasafrancic.com

 

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.