#NatašinIzbor: Mavrični odtenki

Ena izmed stvari, ki jih morda še ne veste o meni, je, da proti koncu osnovne šole in celo srednjo šolo nisem nosila oblačil v pisanih odtenkih. Tu pa tam se je v moji omari morda našel kakšen siv ali bel kos, ki se je poleg modrega jeansa zelo hitro skril med obilico črnine. Še sama ne vem, kdaj sem ponovno začela nositi barve, a zadnje čase opažam, da se v moji garderobi kar nabirajo modni kosi v vseh niansah rožnate, rdeče, modre in rumene barve. Morda so malce krivi tudi modni trendi, ki narekujejo živahne odtenke. Letošnje leto je kraljica med barvitimi odtenki rumena in vedno več je lahko vidimo med oblačili in modnimi dodatki. Barve so prisotne povsod, od oblačil, modnih dodatkov, kot so torbice, uhanov do nakita, eh, sej že veste, da so statement uhani trenutno in.

Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com

Retro, mavrične videze smo lahko letos videli na vseh večjih modnih brveh za znamke Philosophy di Lorenzo Serafini, Peter Pilotto in Dolce & Gabbana pa tudi na ulicah vseh večjih modnih prestolnic. Moj izbor je midi obleka s potiskom črt v roza, rdeči, beli, črni in mint barvi, ki jo lahko najdete v trgovini Zara, pa tudi na njihovi spletni strani  (namig: sedaj je na popustih) Material je zelo mehak, raztegljiv in se lepo prilega telesu. Všeč mi je, ker jo lahko nosim z različno obutvijo; za prosti čas so idealna izbira beli športni copati, za posebne priložnosti pa sandali z visoko peto. Sama sem tokrat izbrala visoke pete v bordo barvi, a možnosti izbire barve obutve je veliko; k le-tej se podajo nevtralne barve, pa tudi odtenki, ki jih najdemo v obleki; vsi odtenki rdeče in rožnate pridejo v poštev. Ker je ta obleka izredno vpadljiva, vam priporočam, da so modni dodatki manj opazni, moj izbor: navadni beli uhani znamke Topshop.

Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.