#NatašinIzbor: mini priprave na poletje

Pa smo se poslovile od zime in tukaj je pomlad, ki se je pričela v vsej svoji lepoti, sedaj pa nam je aprilsko vreme pokazalo svoje deževne čare. Ne glede na trenutne temperature je poletje že za ovinkom in priprave na le-tega so v polnem zagonu. Najprej začnimo pri negi telesa, po dolgi zimi, ki naredi mojo kožo suho je nujno potreben dober piling. Ta je nujno potreben, saj odstrani s telesa plasti odmrle kože in ji povrne sijaj ter jo naredi bolj mehko. Moj izbor: Caudalie – Crushed Cabernet Scrub, Clinique – Sparkle Skin Body Exfoliator in L’Occitane – Almond Exfoliating And Smoothing Delicious Paste.

Tako kot je pomembna nega telesa je pomembna tudi nega las in sama si v prihajajočih toplih mesecih vedno omislim kakšen svetlejši pramen več, kar pomeni, da moram za lase še toliko bolj skrbeti, saj jih barva za lase zelo rada izsuši. Na prvem mestu je dobra krema za lase, moj izbor sta negovalni kremi, ki ne otežujeta las; Gisou -Honey Infused Hair in Kérastase – Nutritive Mask for Dry Fine Hair.  Popolne nege las pa si ne predstavljam brez olja za konice; jaz stavim na Ouai – Hair oil.

Gisou
Ouai

V prehodnem obdobju zelo rada pregledam tudi svojo kozmetično omarico, ki je včasih kot jama brez dna. Tako najdem še zapakirana ličila, na katera sem pozabila, veliko kozmetičnih produktov pa tudi vržem v smeti (sploh če ta neuporabljena stojijo dlje časa), ostala pa razdelim naokoli. Barvita paletka za oči, na katero sem čisto pozabila in verjamem, da jo bom v prihajajočih mesecih še bolj uporabljala, je Jeffree Star Cosmetics Thirsty Palette, ki vsebuje veliko zemeljskih, koralnih toplih tonov, pa tudi nekaj “odbitih”, kot so modra, zelena in rumena, ki jih bom uporabila kot eyeliner na očeh. In ker sem velika ljubiteljica lakov za nohte, komaj čakam, da preizkusim novo kolekcijo Essie.

Jeffree Star Cosmetics
Essie
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.