#NatašinIzbor: moje najljubše trgovine z nosečniško modo

Nosečniški trebušček iz dneva v dan raste in po pravici povedano se ta hip držim trenda po imenu “tisto, kar mi je še prav v omari”. Na začetku nosečnosti sem brez dvoma odkrivala toplo vodo in se čudila, zakaj imajo vse nosečniške modne znamke ter kolekcije enake modne kose. Ti so si med seboj izredno podobni, morda se spremni kakšen modni detajl (perlica ali pas gor ali dol), barva in material, ki pa mora biti obvezno raztegljiv (žal so umetne tkanine tukaj velikokrat v igri). Na koncu nosečnosti lahko končno pritrdim to, da so si modni kosi v nosečniški modi tako zelo podobni zato, ker le določeni kroji zagotavljajo udobje in lepo prilagajanje nosečniškemu telesu, ki ga ni tako zelo enostavno obleči.

vir: Osebni arhiv
vir: bumpbiddy.com
vir: Osebni arhiv
vir: bumpbiddy.com
vir: Osebni arhiv
vir: seraphine.com

V prvih mesecih, ko trebuh še ni bil tako zelo velik, sem lahko posegala po eno številko večjih oblačilih kar pri navadnih kolekcijah. S časom pa sem odkrila, da tako pač ne gre več naprej. Devetindevetdeset odstotkov moje nosečniške garderobe je kupljenih preko spletnih trgovin, Bumpbiddy in Seraphine sta prvi modni znamki, ki sta me navdušili. Široka paleta različnih oblek, pletenin, hlač, posebej narejenih za nosečnice, vas ne bo razočarala. Prav tako moram pohvaliti Maternity kolekcije vsem dobro poznanih znamk Zara in H&M, pri obeh je na voljo veliko modnih kosov, ki so vsaj dober približek trenutnim must have trendom. Edino razočaranje je, da pri obeh lahko dobiš lepe modne kose le preko spleta, tiste v trgovini sem iste že pred tremi leti videla, ko sem nakupovala s prijateljico.

vir: Osebni arhiv
vir: Zara Maternity
vir: Zara Maternity
vir: H&M Maternity

Prijetno presenečenje pa tudi nosečniško perilo pri znamki Etam, ki je novost na trgu. Ne morem dovolj poudariti, kako zelo pomembno je udobno spodnje perilo, posebej raztegljiv nedrček in spodnje hlačke z visokim pasom, ki na momente rešujejo življenja. Etam pa me ni navdušil le zaradi skrbno izbranih materialov in krojev, ampak tudi zato, ker se potrudijo na področju lepih detajlov, kot je na primer čipka, pa tudi barva, ki pri mojem izboru igra pomembno vlogo.

vir: Osebni arhiv
vir: Etam
vir: Osebni arhiv
vir: Etam

Za konec naj se dotaknem še enega must have kosa, ki mi je olajšal vsakodnevno oblačenje med nosečnostjo. Če sem se prej vedno otepala pajkic in na te gledala zviška, so se prioritete in pogled v hipu spremenili, ko je zrastel trebušček. Dobre črne pajkice lahko nosite na sto in en način; daljše pletenine, ki pokrijejo zadnjico, so popolna kombinacija, ki je zaznamovala mojo nosečnost. Moj izbor so pajkice znamk Aim’n in Calzedonia, ki so pa edini modni kos, ki sem ga kupila kar pri nas v trgovini.

vir: Osebni arhiv
vir: aimn.com
Calzedonia
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.