#NatašinIzbor: naj nosečniški modni kosi

To jesen in zimo se je moja garderoba obrnila za 180 stopinj. Nosečniški trebušček je prinesel veliko radosti pa tudi nekaj več kreative pri izbiri oblačil. Zagotovo je na prvem mestu udobje, ki je ta hip neprecenljivo, seveda pa dam veliko tudi na izgled in večina oblačil, ki sem jih nosila lani, je pospravljenih nekje na čistem dnu omare. Eden najbolj nošenih oblačil ta hip so matchy-matchy kompleti in obleke. Matchy kompletki, ki so največkrat midi dolžine, oprijeti in raztegljivi, všeč pa mi je, da lahko kose nosim skupaj ali pa tudi narazen, kar jih dela zelo vsestranske. Podobna zgodba je pri izbiri oblačil, sama prisegam na daljše dolžine, prijetnih in toplih materialov, ki dihajo. Tudi pri oblekah se velikokrat poigram z izbiro zgornjih kosov; na te nosim različne jopice, jakne za popestritev videza.

vir: Osebni arhiv
vir: Asos
vir: Osebni arhiv
vir: Dion Lee

In ko je govora o pleteninah; te vladajo moji omari v različnih odtenkih. So stalnica pri kombiniranju prej omenjenih oblek pa tudi hlač. Žal še nisem odkrila trgovine, ki bi nosila posebne kroje za nosečnice in v večini primerov raje posežem po oversized modelih, ki jih ponujajo številne trgovine pri nas. Kljub mrzli zimi so moj izbor pastelni odtenki pletenin, ki lepo pristajajo na nevtralne spodnje dele. Od pastelno vijolične (trenutno moje najljubše), modre, rožnate do rumene.

vir: Osebni arhiv
vir: Miu Miu
vir: Other Stories

Zadnji modni kos, brez katerega si ne predstavljam vsakdana, je nahrbtnik. Ugotovila sem, da me torbice čez telo (ki so moja najbolj pogosta izbira) ovirajo in so precej nepraktične. V svojega novega sem investirala nekoliko več denarja, ker velja za klasičen modni dodatek, ki ne bo šel kar tako iz mode. Všeč mi je, ker ni le črne barve in ga ravno rjavo usnje naredi nekaj posebnega. Seveda pa lahko najdete luškane nahrbtnike po bolj ugodnih cenah; Zara, Mango in H&M imajo dosti modelov, ki bodo prav tako uporabni in lepi.

vir: Osebni arhiv
vir: Chloe
vir: Zara
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.