#NatašinIzbor: nove TV serije za krajšanje časa

Pa smo preživeli še en teden v izolaciji in v udobju naših domov. Upam, da svoj čas preživljate kar se da lepo, in da si tega še malo popestrite, so tukaj moje top televizijske serije, ki vam bodo popestrile dan. Tokratni #NatašinIzbor so serije, ki jih morda še niste nikjer zasledili, saj veljajo za novejše. Prva serija, ki sem jo ravno do konca pogledala ta vikend, se imenuje Njegova temna tvar (angleško His dark materials) je fantazijska drama posneta po trilogijah pisatelja Philipa Pullmana. Serija prikazuje posebno vez ljudi in njihovih duš, ki so prikazane v obliki živali. Glavna protagonistka Lyra pa vas bo popeljala skozi zgodbo, zaradi katere boste težko izpustile pilota.

His dark materials
His dark materials

Druga serija, ki si jo lahko ogledate kar na Netflix-u, se imenuje Neznanec (angleško The stranger) in jo priporočam vsem, ki imate radi misteriozne trilerje. Predstavljajte si, da vas sredi belega dne ogovori neznanec ali neznanka in vam pove skrivnost vašega bližnjega, zaradi katere se vam poruši svet. In ravno to se je v seriji zgodilo glavnemu igralcu Adamu Priceu, ko je izvedel za temno skrivnost svoje žene.

The stranger
The stranger

Še ena Netflix serija, ki navdušuje, je The Witcher, v kateri igra kar sam Superman Henry Cavall. Fantazijska drama, ki spremlja tri različne zgodbe, vas bo do samega konca držala na trnih. Serijo se splača ogledati tudi zaradi neverjetnih pravljičnih oprav, dih jemajoče narave in nenazadnje izklesanega telesa Witcherja.

The Witcher
The Witcher

Moderen preobrat na klasične zgodbe, s katerimi smo vsi odraščali, si lahko ogledate v seriji Povej mi zgodbo (angleško Tell me a story). V prvi sezoni lahko spremljate pravljične različice Janka in Metke, Rdeče kapice in Treh prašičkov. Druga sezona pa vključuje poznane zgodbe Trnuljčica, Pepelka ter Lepotica in zver. Zanimivost je tudi to, da se določeni igralci iz prve serije prelevijo v drugačne like v drugi sezoni.

Tell me a story
Tell me a story

Zadnja serija v Natašinem izboru je psihološki triler Ti (angleško You), ki za razliko od prej omenjenih ponuja že dve sezoni. V prvi sezoni spoznamo Newyorčana Joa, ki je na prvi pogled sanjski moški, a kaj kmalu ugotovimo, da je ta vse prej kot to. Druga sezona nas popelje v Los Angeles in nam pomaga odgovoriti na vsa odprta vprašanja iz preteklih delov. Zanimivost: Joa igra Penn Badgley, ki je igral Dana Humphreyja v Gossip Girl. Pa ve, ste v zadnjem času gledale kakšno novo, zanimivo serijo?

You
You
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.