#NatašinIzbor: osvežitev videza z naslednjimi trendi

Karantena je za nami in občutek imam, da se življenje vrača na stara pota. Končno se lahko s prijatelji usedemo v naše najljubše lokale in si privoščimo kaj dobrega. Sama se počutim, kot bi se prebudila iz zimskega spanja in vsak dan se razveselim majhnih stvari, ki so mi tako manjkale doma. Sedaj lahko pospravimo udobne trenirke in ostale udobne modne kose, ki smo jih nosile, in preizkusimo nove modne in lepotne trende. To pomlad in poletje me ponovno navdušuje slip obleka, zaradi svoje preprostosti in minimalizma ter neskončnih možnosti, kako jo kombinirati. Sama jo najraje s T-majico bele barve in športnimi copati. Poleg te pa za popestritev videza po karanteni poskrbijo tudi potiski, ki so pravi modni hit to toplo sezono. Od cvetličnega in tropskega potiska do klasičnih pik ter črt, ki nikoli ne razočarajo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Neverjeten učinek pa imajo tudi barve in tista, ki me je očarala in brez dvoma spada v #NatašinIzbor, je zelena v vseh svojih niansah. Nekako se najbolj nagibam k pastelnim odtenkom in kosa, ki bosta v hipu popestrila vašo omaro, sta srajca in ohlapen blazer, za kanček barvitosti pa lahko poskrbite tudi z modnimi dodatki. Slednji igrajo zelo pomembno vlogo pri našem videzu. Popestrite svojo opravo z modnimi dodatki iz naravnih materialov, kot je rafija. Torbice in pokrivala v različnih krojih bodo navduševali še tako zahtevne fashionistke.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tudi lepotne smernice napovedujejo zanimive videze, ki jih lahko preizkusi vsaka. Matte šminke so zamenjali lip glossi in tudi ti poskrbijo za svež videz. Posezite po lip glossih v različnih odtenkih in poiščite takšnega, ki bo najlepše poudaril vašo polt. Drugi lepotni trend, ki doda tisti x faktor vašemu videzu, je močan eyeliner, kot so ga nosile ženske v 60. letih. S tem boste zagotovo opazne in pazite, da bo ostal make-up videz bolj preprost. Za osvežitev pa ne potrebujete gore novega make-upa, saj zadnji lepotni trend dopušča vaši naravni lepoti, da zablesti. Sedaj je čas, da pospravite težke pudre in pustite koži, da zadiha. Omislite si dobro obarvano kremo za obraz, ki bo le izenačila polt. Vse manjše nepravilnosti, kot so mozoljčki, podočnjaki, pa preprosto lahko skrijete s primernim korektorjem.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.