#NatašinIzbor: tropski pridih kar doma

Januar je tu, novo leto je prineslo kar nekaj sprememb in za nekatere smo poskrbeli kar sami. Veliko žensk se odloči za nov videz, bodisi novo pričesko ali pa barvo las, morda le nakup novega statement kosa, sploh v času razprodaj, ali ste se morda odločile, da boste nekoliko prenovile prostor, v katerem se doma zadržujete najdlje. Sama sem se za manjšo spremembo, urejanje dnevne sobe, odločila že pred novim letom in dodala kanček poletja, tropskega pridiha svoji dnevni sobi, v kateri preživim kar nekaj časa. Sam izbor tapete je bil izredno težek, saj je na spletni strani www.coloraydecor.com  izbira zares velika in toliko različnih motivov, da sem potrebovala kar nekaj časa, da sem našla tistega pravega. Kot že prej omenjeno sem posegla po tapeti zelene barve, na kateri so narisani bananini listi, ki prikličejo nasmeh na moj obraz vsakič, ko jo pogledam, saj me spominjajo na tropske počitnice, ki me čakajo prav kmalu.

Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com

Sam postopek nanašanja ColoRay tapet je izredno enostaven, saj gre za samolepilne tapete, torej ne potrebujete dodatnega packanja z lepili. In če se tapet enostavno naveličate, je velik plus tudi to, da jih enostavno lahko odlepite, ne da bi uničili steno. Bodite pozorne na to, da je površina, na katero želite nalepiti tapete suha, čista, gladka in da, v primeru, da je  pobarvana, barva ne vsebuje lateksa. Sicer lahko le-to rahlo zbrusite ter očistite z brusnim papirjem in nanesete osnovno barvo.

Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com

Tapete so razdeljene na štiri kategorije: vintage za vse, ki obožujete retro pridih, floral za ljubiteljice cvetličnega potiska, kids, ki je idealen za popestritev otroških sob, in patterns, kjer se skrivajo različni vzorci, od geometrijskih, živalskih in še mnogih drugih. Tapete pa lahko uporabite na različnih površinah; seveda na zidu ali stropu, pa tudi na raznem pohištvu, na spletni strani ColoRay decor je kar nekaj idej, ki bodo uporabne za čisto vsako.

Ali ste se tudi same odločile za kakšno spremembo v novem letu?

Vir: www.natasafrancic.com
Vir: www.natasafrancic.com
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.