#NatašinIzbor: v pričakovanju naslednjih modnih trendov

Novo leto je prineslo nove smernice, na katere moramo še čisto malo počakati. Spomladanski in poletni trendi 2020 napovedujejo živahno modno obdobje in tukaj so trendi, ki jih sama že komaj čakam. Med potiski bodo kraljevale klasične pike, ki so igrive in na zelo minimalističen način dodajo zanimivo noto vsakemu modnemu kosu. Poseben pridih pa bo prineslo tudi spomladansko usnje; to je največkrat v živahnih odtenkih, moj izbor pa je v rjavi barvi, že sanjam novo usnjeno jakno s pasom, ki jo bom lahko nosila na svetel jeans ali pa bele culottes hlače. Pa še statement kos, jakna iz perja, ki pride do izraza v pastelih, kot je barva sivke ali pa svetlo roza.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Navdušuje me tudi trend, kjer lahko na zelo sofisticiran način pokažemo svoje spodnje perilo. Sama ga povsem obožujem in čipka je tisti izbor, ki me navdušuje. To ne pomeni, da bomo hodile naokoli na pol nage, temveč da bomo pod prosojne srajce in obleke oblekle spodnje perilo, ki bo dovolj skrilo, a malce več pokazalo. Med odtenki je tu še vedno neon trend, ki ne gre nikamor in bo to pomlad ter poletje še bolj na udaru. Monochrom videz od glave do pete je preprosto preveč, zato si raje omislite le en modni kos v neonu; moj izbor je navadna T majica.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med lepotnimi trendi bomo to poletje poudarili ali ustnice ali oči. Rdeča šminka bo must have in če še niste našle svojega popolnega odtenka rdeče, je sedaj priložnost, da jo poiščete. Če je rdeča šminka klasika, je trend poudarjanja oči z belim eyelinerjem čisto nasprotje. Všeč mi je, ker zelo lepo poudari barvo oči ne glede na to, kakšne barve je. Poleg vsestranskosti pa je zelo enostaven za nanašanje, pazite le, da bo simetričen na obeh straneh. In še zadnja pričeska, ki se ponovno vrača med lepotne smernice, je paž; tega si postrizite tako, da boste imele čim manj dela pri oblikovanju pričeske, in prilagodite na strukturo las.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar
  1. Kooomaj cakam, da poskusim, kako bo vsaj nekaj od teh cudovitih stvari izgledalo na meni, hvaaaala za namige, Natasa, pozdrav vsem modnim puncam M

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.