#NatašinIzbor: živahni odtenki in pletenine

Listje počasi že spreminja svoje barve in z njimi se spreminjajo tudi naše garderobne omare. Jesen in zima sta nam prinesli kar veliko novosti, ki jih lahko uporabimo v svojem vsakdanu, veliko kosov pa pride seveda v poštev še iz lanskega leta. Eno izmed prijetnih presenečenj je to, da ta hladna sezona ni nič kaj dolgočasna in temačna, saj so v ospredju živahni odtenki. In ravno ti spadajo v moj izbor v kombinaciji z različnimi pleteninami, ki so prav tako must have mrzlih mesecev.

Vir: osebni arhiv
Vir: www.stories.com
Vir: Pinterest

Moj prvi izbor (ki sem ga naredila že v poletnem času) je bil nov oranžen pulover. In še pred kratkim sem se nekako otepala oranžne barve, to sezono pa me je popolnoma prevzela. Všeč mi je, ker pristaja na različne barvne kombinacije – od jeansa, ki pride v poštev za vsak dan, do rjave, ki je po mnenju strokovnjakov zamenjala črno. Poleg klasičnega puloverja, ki navdušuje zaradi vsestranskosti, je tu še pletena obleka različnih dolžin. Pri mini različicah boste izpadle izredno šik, če boste obule visoke škornje čez kolena, pri midi in maxi dolžini pa posezite po gležnjarjih in športnih copatih. O različnih modnih ogrinjalih smo že pisali, ta pridejo prav tako v poštev za T majice ali pa srajce in dodajo mehak detajl videzu. Pri izbiri barv si zares lahko date duška; od različnih odtenkov rdeče, rumene, zanimive so kombinacije v barvi limete, rožnata in modra ter zelena v vsej svoji lepoti. Brez dvoma lahko stavite na barve, ki bodo popestrile vaš vsakdan.

Vir: Pinterest
Vir: Gabriela Hearst
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Andersson Bell (net-a-porter)

V Natašin izbor spada še en modni kos, ki so ga fashionistke vzele čisto za svojega. In to je kardigan, ki je nekaj časa bil v ozadju kar zadeva izbor pletenin. Ta je ponovno zaživel in kar nekaj modnih kombinacij s tem kosom je prav nekaj posebnega. Tudi tukaj velja pravilo živahnih barv in modna inspiracija se nadaljuje.

Vir: Pinterest
Vir: stories
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Asos
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.