Ne bojte se intenzivnih barv

Še posebej bo to obveljalo to pomlad, saj namreč prav ta v ospredje ponovno potiska vse, kar je opaziti že na daleč. V močnih odtenkih rdeče, pink, modre, oranžne, rumene in zelene bomo tako po ulicah izrazito sevale vso toplo sezono, v veliko pomoč pri tem pa nam bodo predvsem vrhnji kosi. Res je, da ni bila dolgočasna niti zima, ki je nudila celo paleto vpadljivih jaken iz umetnega krzna ter dolgih plaščev, ki smo jih nosile na vse možne stajlinge, a vendar je prav pomlad tista, ki ponavadi ponudi najlepšo podlago za takšne modne zgodbe.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

V prvi vrsti bi omenila predvsem čevlje, sploh petke vseh višin, ki bodo pravzaprav zelo uporabne tudi v naslednjih sezonah, ne glede na predpisane trende in modne zapovedi. Prav tako si privoščimo lep, barvit trenč, ki bo veljal za statement kos te pomladi, kombinirale pa ga bomo lahko na vse žive outfite, od najbolj preprostih, kot sta jeans in T majica, pa vse do bolj zapletenih, kot so morda dolge, potiskane obleke ali pa zapeljiv, večerni kombinezon.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Močni, intenzivni toni bodo tudi tokrat tu, da rešijo marsikatero stajling zagato, saj predstavljajo izredno samozavesten kos, ki vso pozornost povleče nase, kar pomeni, da popestri tudi najbolj vsakdanji look. V kolikor še vedno niste prepričane in se, tako kot jaz, raje ovijate v nežnejše odtenke, potem si te mesece nadenite vsaj kak dodatek v rdeči, roza ali rumeni. Osebno so mi, poleg petk, izredno všeč takšne torbice, ki bodo tokrat za piko na i večkrat dobile še resice, medtem ko so za vse fashionistke na voljo tudi barvita sončna očala, sploh tista ozka, manjša, cateye oblik, pa tudi okrogla, večja ter povsem damska, katere krasijo le mavrične leče.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

1 komentar
  1. Draga Lorella, prosim svetuj mi, kje naj kupim plisirano krilo midi dolžive. Rada bi imela eno rožasto plise krilo za vožnjo s kolesom. Drugo pa bi imela temno modro ali zeleno. Prosim povej mi konkretno kje naj kupim. Lahko tudi preko spleta. Cena naj bo primerna, do 100 €. Zahvaljujem se, če si boš vzela čas in odgovorila. Lep pozdrav, Lučka

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.