Nega naših otrok

Pred kratkim sem napisala članek o kozmetiki ter negi za otroke in opazila, da imamo vse mamice iste želje in potrebe: pomembno je, da je otrok, čist, negovan in seveda brez alergij. Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve. Denimo jaz si z veseljem “izposodim” kakšno olje za telo ali kremo, ker so otroške zelo mastne in mi še kako pridejo prav za roke, sploh pozimi. Kot vidim postaja to področje vse bolj zanimivo in polno novosti, nekatere že poznamo, druge pa prav gotovo še bomo. Za vas sem izbrala nekaj linij, ki jih prodajajo v Müllerju, kjer imajo sicer še veliko več, bodisi na področju naravne kozmetike ali navadnih izdelkov za otroke. Prav sem razmišljala, da moram kaj napisati tudi o kozmetiki za novopečene mamice, saj jim je naklonjena posebna pozornost in prav je, da je temu tako.

Afrodita kids

To linijo sem že omenila, saj sama uporabljam olje in kremo, vrhunska izdelka, ki sta super za mojo Sofio, a hkrati tudi zame. Super je, da imamo tudi pri nas znamko, ki se ukvarja z nežno otroško kožo in nam tako ponuja veliko različnega. Nujno moram omeniti embalažo, ker je res vrhunska in najbrž bi bila dobrodošla v vsaki kopalnci! V moji prav gotovo.

Foto: Zen

Beauty Baby

To linijo najdete ekskluzivno v Müllerju in ponuja odlične izdelke za prav tako odlično ceno. Glede na to, da so naši otroci kar veliki potrošniki tovrstne kozmetike in načeloma tudi sami radi uporabljajo vse iz iste linije, so ti izdelki odličen kompromis med nego in ceno, kar seveda ni zanemarljivo. Odlična je kopel, super peneča in dišeča.

Foto: Zen

Weleda Baby

 

Gre za kozmetiko, ki jo najbrž poznate in ima resnično dolgoletno tradicijo na področju naravnega. Če ste kdaj v dvomu, kaj in kako, ker ima vaš otrok izpuščaje ali ga srbi koža, potem je tako, da zna Weleda pomagati pri teh tegobah. Zelo podobno velja za izdelke “za velike”; top produkt je Weleda Calendula krema z ognjičem, ki deluje pomirjujoče in v hipu poskrbi, da je koža ponovno svetla in gladka.

Foto: Zen

Burt’s Bees

Ena izmed mojih najljubših! Če malo pogledate svetovne recenzije, vam bo jasno, da nisem edina mama, navdušena nad temi izdelki. Lahko bi dodala še njihov balzam za ustnice, top stvar pozimi, za nas in tudi za najmlajše, oziroma kar za celo družino. In ko se navadite na njihovo milo, je žal tako, da ne morete brez njega. Preverjeno!

Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.