Nekaj najlepših topov ta hip

Pomlad že kaže nekatere svoje najlepše plati, mednje pa poleg cvetoče narave in toplejšega sonca vsekakor sodijo tudi lahkotnejši kosi naše garderobe. Nove modne smernice so tu, česar smo se po dolgi in hladni sezoni razveselile že ob prvih sončnih dneh letošnje pomladi ter domačo omaro napolnile s tanjšimi, barvitimi kosi. Tudi tokrat so pomembni topi, ki jih ponovno spremljajo nežni materiali, intenzivne barve ter zanimivi kroji.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Brez golih ramen ne bo šlo niti to sezono, a tokrat je bolj kot obe rameni razkrita zgolj ena, ki pa se čudovito poda razkošnim volančkom oziroma naborkom. Prav tako so must have potiski cvetja in rastlinja, predvsem bomo dobro izgledale v tropsko navdihnjenih topih, kjer so ključne močne barve ter prelepe podobe rož.

Stella McCartney
Diane von Furstenberg
Caroline Constas

Super IN so tudi črtasti, karo ali pikčasti topi, ki jih tokrat spremljajo določeni preostali trendi, kot so na primer naborki, našitki, patchwork ali pa že prej omenjena odkrita ramena. Omeniti je potrebno še prosojnost, saj tudi ta med modnimi zapovedmi to pomlad in poletje igra pomembno vlogo. Gre za tope, ki ponujajo drznost in zapeljivost, kul pa zgledajo predvsem poleg strganega jeansa, usnjene jakne, pa tudi širokih, lahko culottes hlač. Dovoljena je precejšnja prosojnost, ki pri najbolj samozavestnih lahko celo razkriva oprsje ali vsaj del tega.

Needle & Tread
Johanna Ortiz
Rag & Bone

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.