Nežni pastelni detajli

Topla pomlad nas je že očarala v vsej svoji lepoti in z njo je prišlo veliko trendov. Med tistimi, ki so priljubljeni skoraj vsako toplo sezono, so zagotovo pastelni odtenki. Osvežitev, ki doda nekaj nežnosti in ženstvenosti videzu, v smislu oblačil ali pa modnih dodatkov. Če si želite le nežnega detajla, lahko s pomočjo teh na zelo enostaven način ustvarite svoj spomladanski videz. Čevlji so lahko ženstveni; modeli, ki so primerni, so večni in elegantni salonarji z visoko peto, sandali, ljubiteljice trendov pa boste posegle po mules modelu. Te nosite na jeans oprave ali pa obleke za piko na i.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Priljubljene so tudi torbice v pastelnem odtenku, zmagovalna barva te pomladi je pastelno modra. Zelo priljubljeni modeli so torbica čez telo, ki je manjša in kvadratne oblike. Velikokrat jo krasi detajl v metalni barvi, ki se zelo lepo ujema s svetlo celoto. Torbico nosite vsak dan na nevtralne videze ali pa jo kombinirajte z drugimi pastelnimi odtenki, saj se med seboj zelo lepo dopolnjujejo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.