Nov trend na področju manikir

Mavričen trend se ne konča pri modi, ampak se nadaljuje tudi med lepotne smernice. Tokrat se bomo osredotočile na svet manikir in te vas zagotovo ne bodo razočarale, če seveda obožujete barve v vsej njihovi lepoti. Ta trend je preplavil Instagram in modne blogerke ter “influencerke” so ga vzele za svojega. Pisani nohti so tisti spomladanski must have, ki prepriča, in vsak noht ima tako svoj odtenek, le-ti pa se seveda med seboj lepo povezujejo in dopolnjujejo. Ena bolj zaželenih barvnih kombinacij na nohtih so različni pastelni odtenki lakov za nohte; od baby pink, modre, mint do svetlo rumene, skupaj se povezujejo v spomladansko pastelno zgodbo. Na podoben način lahko storite le z enim odtenkom, a izberete različne nianse. Na primer od najbolj temno modre pa vse do tiste čisto svetle, ki spominja na belo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Podobno ombre različico pa lahko naredite tudi z ostalimi odtenki in če so vam intenzivne barve nekoliko preveč, se lahko poigrate z nevtralnimi odtenki. Enako zanimivi in ne preveč kričeči so tudi zemeljski toni, ki jih ne glede na to, da so bolj zaželeni v zimskem in jesenskem času, lahko brez slabe vesti preizkusite tudi v topli sezoni. Čisto nasprotje tem pa so neon odtenki, o katerih smo že pisale. Ti se velikokrat znajdejo tudi na nohtih, vendar v kombinaciji z ostalimi, manj opaznimi toni. Če ste za neon, izberite le en odtenek, drugi pa naj ga nekoliko omilijo. Nekako so najlepši roza neon odtenki, ki jih lahko dopolnjujeta koralni ali pa pastelni lak za nohte. Tovrsten mavričen trend se poda krajše postriženim, urejenim manikiram, poskusite se izogibati na primer špičasti obliki in nohte raje oblikujte v ovalno ali kvadratno obliko.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.