Nov trend nanašanja šminke

Še pred kratkim smo strateško obrobljale ustnice s svinčnikom v različnih odtenkih, da bi te izgledale večje ter enakomerne, srčaste oblike. Čisto res je, da ta dela prave čudeže in s trendom vse večje priljubljenosti velikih ustnic je ta postal prava stalnica v naših toaletnih torbicah. Trendi za leto 2019 pa napovedujejo, da ravno svinčnik za ustnice lahko pospravimo stran, saj je tu nastopil novi trend oziroma tehnika nanašanja šminke. Za novo tehniko nanašanja šminke ne potrebujete veliko; skoraj ne ogledala (seveda če ste izredno spretne pri nanašanju) in le šminko v želeni barvi. Med odtenki so izredno modne rdeče nianse; od tiste izredno opazne. kričeče pa tudi vampirsko temnejše in do nekoliko bolj mile, ki so idealne za vsak dan. Seveda izberete takšno, ki najbolj pristaja barvi vaše polti, las in oči.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In če se za hip ponovno vrnemo k tehniki za le-to, kot prej omenjeno, potrebujete le šminko; to nanesite na ustnice in jo rahlo zabrišite ob robovih s pomočjo robčka, vatke ali pa kar prsta. Ne pozabite, nepopolnost je to hladno sezono IN! Korak dlje lahko greste in se poigrate tudi z več odtenki in ustvarite ombre videz. Torej naj bo na sredini ustnic šminka temnejša; ob robovih pa bolj svetla (ta naj se lepo, naravno preliva, brez opaznih linij). To tehniko lahko kombinirate z različnimi looki, od zelo naravnega, kjer je v centru pozornosti lepa, brezhibna polt, ali pa tudi k bolj dramatičnemu looku, kot so lepe in poudarjene oči. Eden najbolj zaželenih na modnih brveh je bil zagotovo bolj naraven le s kančkom maskare ter highliterja, ki naredi kožo bolj svežo ter spočito. Če vas ta trend še ni čisto prepričal, lahko sprva poskusite le z nude šminko, ki ni tako zelo opazna kot barviti odtenki.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

1 komentar

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.