Nova Glitter nagradna igra (in zmagovalki prejšnje)

Drage moje bralke,

december je prav čas za čudovita darila in za to, da vas obdarimo. Sodeč po sporočilih, ki jih prejemamo takrat, ko objavimo nagradno igro, lahko samo rečem, da vas je res veliko! V čast si štejem, da vas moda tako zanima in da ostajate tako zveste. Hvala, ker ste in delite našo vsebino s prijateljicami; naše poslanstvo je, da bi bil svet lepši, osebno pa menim, da nam estetika marsikdaj lahko pomaga, tudi v smislu, da uresnični določene sanje. Ta teden imamo dve zmagovalki, in sicer:

Dragana Kojičič je prejela paket za nego las Moroccanoil. Čestitamo in srčno upamo, da bodo njeni lasje zdaj blesteli od zdravja in lepote. Moroccanoil že vrsto let pripoveduje zgodbo o zdravju in lepoti, ki se je hitro širila po svetu. Njihov kultni produkt je olje za lase, ki tako dobro diši, da bi ga uporabili kar po celem telesu.

Foto: Zen

Anja Bedek pa si bo lahko privoščila čudovite, kašmir trepalnice pri ljubi Alenki, lastnici salona LashboxLA v Kristalni Palači. Verjamem, da bo imela lepe, goste, dolge in zavidanje vredne trepalnice, tako ko moje. In seveda bo Anja tudi maksimalno uživala v daleč najlepšem beauty salonu pri nas.

Foto in make-up: Biljana Babič

In danes napovedujemo še eno nagradno igro, tokrat v sodelovanju s kozmetiko Heaven. Izdelki, ki jih je izumila Deborah Mitchell, me že nekaj let navdušujejo, zato sem z veseljem testirala vse njihove lepotne stvaritve in vsaka po svoje je nekaj posebnega. Naj ne bo pomote: mislim, da ni kreme na svetu, ki bi poskrbela za 100 % izbris gub, je pa kar nekaj takih, ki pomagajo upočasniti proces staranja in so naše zaveznice. Heaven je ena izmed teh, saj ponuja visoko kakovostne in učinkovite izdelke, ki bi morali biti del lepotne rutine vsake štiridesetletnice. Zdi se mi, da je tudi cena v ravnovesju s kakovostjo krem, serumov in olj, saj gre konec koncev za znanje, ki je ujeto v mali steklenički.

Foto in make-up: Biljana Babič
Foto: Zen

Lepotni paket vsebuje:

 • Vanilla pod hand cream – krema za roke z vanilijo
 • Overnight success oxygen cream (nočna krema proti gubam)
 • New edition Cleansing Cream (čistilna krema)

Izbrali bomo srečno bralko, ki bo lahko tudi sama testirala izdelke; prepričana sem, da bo ugotovila, kako so dobri in učinkoviti ter se v njih zaljubila tako, kot sem se jaz. Sodelujete tako, da pošljete mail na naslov darilo@glitter.si, všečkate nagradno igro, lahko pustite kakšen komentar in nam naprej sledite! V novem letu bo še veliko lepega, mi vas potrebujemo zato, da uspešno gradimo modno in lepotno zgodbo. Zmenjeno? Ne pozabite napisati tudi vaše podatke in naslov, da bomo lahko set kozmetike čim prej poslali. In srečno vsem!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
 1. Drage kreatorke Glitter portala. Naj vam bo toplo pri srcu, iskrivo, kreativno in zdravo novo leto 2019. Vedno bom vaša zvesta spremljevalka. Metka

 2. Drage ustvarjalke Glitter portala in vse ostale bralke! Zelim vam obilo uspehov v novem letu, poguma, da uresničite svoje sanje in iskric v očeh.
  Vsebina tega portala je odlična, velikokrat najdem dobre ideje za modne kombinacije. Veselim se že novih vsebin v letu 2019.

 3. Drage Glitterke,
  spremljam vas že od samega začetka. Vedno me nadvušujejo prispevki polni uporabnih nasvetov.
  Zelo mi je všeč, da ste dostopne za naša vprašanja in nam postrežete z informacijami.
  Drage punce, bodite zdrave in še naprej polne novih idej.
  Hvala ker ste 🙂

 4. Vse dobro želim in lepa hvala za dobre članke, nagradne igre in uporabne nasvete 😉 Ostanite še naprej takšni tudi v letu 2019 😉

 5. Vau kako lepa nagrada 🙂 Vse lepo v letu 2019 vam želim in še veliko koristnih in zanimivih objav, ki jih z veseljem prebiram 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.