Nove modne kombinacije s culottes hlačami

Culottes hlače že kaj nekaj časa vladajo na modni sceni kot ena izmed najbolj priljubljenih izbir modnih navdušenk. So udobne in nekoliko drugačne od ostalih bolj oprijetih hlač, ki jih nosimo. In tukaj so trendi, ki jih moda narekuje na področju le-teh. V prvi vrsti je tukaj monochrome videz; torej svoje culottes nosite v isti barvi kot je zgornji del. To toplo sezono imajo poseben moment svetli odtenki bele in bež. Na drugi strani so tukaj vzorčki in ravno drugi trend culottes hlač vsebuje te. Črte so v ospredju in največkrat jih nosimo s srajco, ki naredi celoten outfit bolj eleganten, kar je velik plus, ko si želite izgledati bolj sofisticirano.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tretji trend culottes hlač je kot nalašč za prosti čas, in tukaj je priljubljen denim material. Urbane culottes hlače so v denim preobleki in te bomo z veseljem nosile po nakupih, za popoldansko druženje s prijateljicami pa tudi zvečer v kombinaciji z lepim topom in seveda visokimi petami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.