Novi Citroën C3: avto za ženske

V svet kompaktnih petvratnih limuzin je zapihal veter novosti! Za novega Citroëna C3, ki gre v koraku s časom, je značilen trendovski in optimističen dizajn, ki ga poživijo barviti dekorativni vstavki in grafični elementi, kot so zaščite Airbump. Da bo vaš novi C3 še bolj poseben, lahko izbirate med dekorativnimi nalepkami strehe, ki bodo podčrtale edinstven dizjan novega Citroëna C3. Na voljo so v beli ali črni barvi, so zelo skrbno izdelane, vodoodporne ter vzdržljive tudi pri pogostem vzdrževanju, celo v avtopralnicah.

Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3

Zaščite Airbump, ki so bile uvedene skupaj z vozilom C4 Cactus, kot pravi prepoznaven grafični elementi varujejo karoserijo, a hkrati poudarijo stil vozila. Pod njihovo protidrsno oblogo je ujet zrak, ki deluje kot odbijač.Novi C3 ponuja tudi pestro paleto barv, s katere lahko izberete eno od naslednjih barv: Almond Green, bela Banquise, Cobalt Blue, siva Shark, siva Aluminium, rdeča Rubi, črna Perla Nera, Orange Power ali Sable … Devet pretanjenih ali prodornih barv karoserije lahko kombinirate s tremi različnimi barvami strehe (črna Onyx, rdeča Aden, bela Opale) in si tako omogočite še več kombinacij (do 36 možnih kombinacij barv karoserije).

Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3

Za novega C3 so na voljo številne možnosti za individualizacijo podobe.  Dvobarvna ali enobarvna karoserija? Z zaščitami Airbump® ali brez? Bolj prijeten ali bolj izčiščen notranji ambient? Izmed vseh razpoložljivih kombinacij izberite svojo! Odlagalna mesta so bila zasnovana čim bolj funkcionalno, kolikor je bilo možno.

Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3
Citroën C3

Novi C3 ponuja domiselno sredinsko odlagalno mesto, s katerim se je v prednjem delu vozila sprostil maksimalno razpoložljiv prostor, temu pa se pridružuje še največji predal za drobnarije tega avtomobilskega segmenta (6,25 l). V prednjih vratih so prostorna odlagalna mesta. Prijetna svetla barva notranjosti odlagalnih mest ustvari učinek kontrasta s predmeti, ki jih odložimo v odlagalna mesta in jih tako lažje najdemo. Nenazadnje pa novi C3 ne sklepa kompromisov glede prtljage. Razpolaga namreč s skoraj 300 litri prostornine v prtljažniku.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.