Novoletni outfiti od 14 do 90 €

Le še nekaj dni nas čaka do težko pričakovanega novega leta. Verjamem, da imate že vse zanimive načrte; bodisi boste najdaljšo noč v letu preživele ob dobri večerji, družbi prijateljev ali pa ste se odločile za zabavo. Ne glede na to, kje boste, pa obstaja popolna obleka za čisto vsako izmed vas. In tukaj je nekaj modelov, ki so na voljo pod 90 € in verjamem, da jih boste lahko nosile tudi za druge priložnosti. Med najbolj zaželenimi je slip obleka, ki je tokrat na voljo v skoraj vsaki trgovini; poiščite takšno v različnih odtenkih, kot je Zarina obleka na sliki v rumeni ali pa iz spletne trgovine Asos v svetlo roza barvi. Če ste za bleščice in vam jih letos še nikakor ni uspelo nositi, je izbira zares velika; spodnji model Oasis je kombinacija klasičnega kroja ter bleščic, nekoliko manj opazne pa so bleščice na obleki, ki je na voljo v trgovini Mango.

Zara (29,95 €)
Asos (44,49 €)
Oasis (53,99 €)
Mango (39,99 €)

Tukaj so še volančki, ki so priljubljeni pri romantičnih dušah; in se nekako najlepše podajo svetlim barvam in seveda beli. Na drugi strani je čisto enostavna mala črna oblekica, ki se že morda skriva v vaših omarah. Če pa te še nimate, vam spletna trgovina Missguided ponuja izredno pestro ponudbo po nizkih cenah. Še zadnja obleka pa je iz žameta, ki doda luksuzni retro pridih vašemu videzu. Tudi tukaj stavite na barve, ki naredijo žamet še bolj izrazit.

Ganni (78 €)
Missguided (14 €)
Zara (89,99 €)

Zadnja selekcija pa so outfiti, ki vsebujejo hlače. Najprej je tu kombinezon v metalnem srebrnem odtenku, ki ga lahko najdete v trgovini Bershka. Veliko je govora o hlačnih kostimih, ki so preplavili modni svet in tukaj je izredno lep komplet v črni in zlati barvi, ki ga boste lahko kasneje nosile tudi posamično. In še čisto zadnja izbira je za vse, ki imate rade udobje – širok Mango kombinezon s prav posebnim detajlom pentlje, ki naredi ta modni kos še bolj poseben.

Bershka (49,99 €)
Missguided (60,00 €)
Mango (39,99 €)

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.