Nujni spomladanski kos: jeans hlače z visokim pasom

Mesec marec je tisti mesec, ki ga mnogi zelo težko pričakujemo, saj se z njim uradno prične tudi pomlad. In čeprav je vreme pogosto precej svojeglavo in ga koledarska razporeditev pravzaprav ne zanima, smo zaradi tega koraka preprosto veseli in srečni, saj nas kaj kmalu čaka toplejše vreme. S slednjim seveda nastopi tudi čas lahkotnejše garderobe, novih modnih smernic ter čas veselih in pozitivnih odtenkov, ki nedvomno narišejo nasmeh na ustnice. Tudi tokrat bomo barve, kot so nežna pink, nebeško modra ali pa limonino rumena, najraje kombinirali s kosom, brez katerega enostavno ne moremo – jeans hlačami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat bodo močno prevladovali modeli, ki se ponašajo z visokim pasom, pa naj gre za boyfriend, skinny, mom ali pa flare jeans. Bolj kot barve bodo pomembni dekorativni elementi, kot so na primer natrgane ali pa kar strgane kavbojke, večkrat pa se pojavlja tudi patch work oziroma hlače, ki so sešite iz različnih odtenkov jeansa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Visok pas, ki po navadi sega vse do višine popka, je super izbira ravno zaradi efekta podaljšanih nog oziroma lepše linije telesa, odlično se poda tako ženskam z oblinami kot tistim z ožjimi boki, hkrati pa so take hlače tudi strašno udobne ter nekako primernejše za odrasle ženske. Zraven si lahko privoščimo preprosto, belo T majico, bluzo s prevezanim dekoltejem ali pa povsem osnovno srajco, ki ji privihamo rokave, še najlepše pa bo to pomlad zraven deloval top z golimi rameni, ki prav tako velja za nujni del letošnje garderobe.

podpis

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.