Obleka in superge – najbolj modna kombinacija ta hip

Sprva je kazalo, da so velike, retro superge, znane tudi kot daddy model, zgolj trenutna modna muha, a vendar je do danes že povsem jasno, da so močno zaznamovale kar celotno leto 2018 in kot kaže, bodo na modni sceni kraljevale še vsaj do naslednje tople sezone. Že res, da na ženski nogi delujejo obilno, celo štorasto in zato nič kaj elegantno, a vendar so nekatere največje modne hiše s pomočjo mnogih IT deklet dosegle, da v pravih kombinacijah oziroma pravih stajling zgodbah pravzaprav delujejo zares kul in prikupno. Verjetno je to obutev treba jemati manj resno, saj je moda nenazadnje le pripomoček, s katerim se pozabavamo ter tako popestrimo svoj vsakdan.

Instagram
Instagram
Instagram

Od trenutka, ko so se pojavile na modni pisti znamke Louis Vuitton, pa vse do danes so superge dobile prav posebno mesto v garderobi največjih fashionistk in kot kaže, jih najraje nosijo v družbi oblek in kril. Pravzaprav gre za presenetljivo kombinacijo, saj bi jih prej morda dodale hlačam, a vendar se je prav kombinacija z obleko izkazala za tisto najzanimivejšo. Predvsem gre tu za mini in maksi dolžine, ki ustvarjajo odličen kontrast s supergami, sploh kadar si omislimo lahkotne, prefinjene obleke nežnih materialov, z detajli, kot so prosojnost, atraktivne barve, naborki, volančki, bleščice in podobno.

Instagram
Instagram
Instagram

Tako kot to poletje se bo ta modna zapoved nadaljevala še globoko v jesen, dodali ji bomo zgolj daljše rokave, morda pleten puli ali še raje oversize jakno oziroma blazer, ki bo s svojim pridihom 90. tako lepo povezal celoten look. V nadaljevanju imejmo torej v mislih kose, ki dišijo po preteklosti, saj se prav ti najlepše podajo takšni mladostni kombinaciji, kot so te nenavadne superge in dolga obleka oziroma krilo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.