Obleka, ki pristaja vsem oblikam postave

Modna oblikovalka Diane von Furstenberg je napovedala, da bo wrap obleka ikonska, brezčasna in kos, ki ga mora vsaka ženska imeti v svoji omari. Kroj wrap obleke je Diane oblikovala že v sedemdesetih letih in od takrat je ta postala najboljša prijateljica vseh žensk, saj pristaja čisto vsaki obliki postave in poudari ženske atribute. In leta 2018, ne glede na to, kako se trendi spreminjajo, je wrap obleka še vedno tu, na samem vrhu must have kosov.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Letos kraljujeta dve dolžini: maxi in midi, ki ju je videti povsod in sta velikokrat v kombinacijah z intenzivnimi odtenki, potiski in zabavnimi detajli, kot so naborki. Zelo lepo pristajajo različni obutvi; od nizkih čevljev, kot so espadrile ali pa balerinke, pa tudi z visokimi petami, kot so elegantni sandali ali pa polne pete za vsak dan. In še nasvet, kako nositi wrap obleko, da boste zares trendi: izberite majhen, minimalističen nakit in ga plastite, ter majhna sončna očala, ki jih nosijo ta hip vse fashionistke.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

2 komentarja
 1. Že pred časom, ste pisali o wrap oblekci in vse od takrat iščem primerno in cenovno dostopno midi obleko, vendar neuspešno.
  Ko jo bom našla, bo za celo življenje.
  Lp, Nataša

  1. Pozdravljena Nataša,
   predlagam, da pogledate za wrao obleko v prodajalni Zara in H&M, saj jih imajo kar nekaj v novi kolekciji.

   Lep vikend;
   Nataša

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.