Obutev, ki nikakor ne gre iz mode

Športni šik se nadaljuje v jesen in zimo, najbolj IN obutev pa še vedno ostajajo beli športni copati. Brez teh preprosto ne moremo, saj pristajajo mnogim kombinacijam in so zares vsestranski ter seveda zelo udobni, kar je velik plus. Dokler nam še vreme dovoljuje, bomo tudi te nosile na krajše rokave; kot so kombinacije krajših hlač ter ohlapne bombažne srajce ali pa krajšega denim krila in crop topa. Če ste rade nekoliko bolj elegantne, lahko svoje bele športne copate kombinirate tudi z različnimi oblekami; od priljubljene slip svilene ali žametne različice do čipkastih, nekoliko bolj dekliških oblek.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V bolj mrzlih mesecih lahko bele športne copate kombinirate z usnjenimi hlačami ter daljšim puloverjem ali pa z jeansom, enostavno majico in daljšim trenč plaščem. Pozabavajte se z mešanjem modnih slogov, saj tovrstna obutev vsaki kombinaciji doda kanček urbanosti. Zelo pomembno je, da so copati zares beli, zato je vanje morda potrebno vložiti nekoliko več časa za pogosto čiščenje.

Valentino
Isabel Marant
Gucci
Adidas

Najbolj modne ostajajo znamke Adidas, ki so veliko bolj dostopne od ostalih športnih modelov, kot so na primer Gucci, Valentino in Isabel Marant, opaženih na fashionistkah.

Pinterest
Pinterest

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.