Od sivih las do priljubljenega paža

Nekatere obožujete spremembe in si spreminjate pričeske kot za dober dan. Spet druge se držite neke klasike in je sploh ne spreminjate. Če ste to toplo sezono naklonjene manjšim spremembam, so tukaj lepotne smernice za pomlad in poletje 2019, ki vas bodo navdihnile za obisk frizerskega salona. Pri obliki pričeske bo najbolj in kratek, raven paž, lepotni strokovnjaki so ga poimenovali blunt bob (referenca, če boste obiskale frizerja). Lasje nimajo postriženih vidnih stopničk, le sprednje franže so lahko malce krajše za dodatek volumna. Tovrstna pričeska je primerna za različne strukture las, a nekako najbolj pristaja ženskam z ravnimi oziroma rahlo valovitimi lasmi. Čar takšne pričeske je, da lasje ne izgledajo popolno, temveč so rahlo razmršeni, kot da bi ravnokar vstale iz postelje. Čisto nasprotje je naslednji trend, ki narekuje gladke lase, ki so lahko v različnih dolžinah; od zelo dolgih do krajših. Za doseganje tega looka, je potrebno lase zravnati s pomočjo vročih pripomočkov za oblikovanje in seveda z uporabo različnih kozmetičnih lasnih preparatov.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Veliko pozornost v lepotnem svetu privlečejo tudi barve; it te pomladi bo siv odtenek las. Tega lahko dosežete v frizerskem salonu ali pa kar same doma z nekaj spretnosti. Vendar pozor, da bodo vaši lasje lepo negovani, saj se na svetlih lasih hitreje opazi da so uničeni. Poleg sive bo kraljevala vijolična, ki je pravi hit tudi v modnem svetu. Prav zanimiva pa je tudi kombinacija sive in vijolične v ombre slogu, ki ni nikakor passee.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

In še spete pričeske; če vam dolžina las to dopušča, si omislite visoko figo. Ta naj bo nekoliko bolj sproščena, ne v slogu balerine, ki je velikokrat polizana. Ponekod lahko štrlijo tudi kakšni krajši lasje, če pa imate franže naj so te v centru pozornosti. Če imate krajše lase, se lahko poigrate z različnimi lasnimi podaljški, ki bodo naredili figo bolj polno, ali pa lasnimi dodatki, kot je manjša goba, ki doda podoben učinek.

vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.